163 cm-hez 50 kg kövér? 14/L
Sokan mondták már, hogy kövér vagyok és egy idő után már nekem is beleültették a bogarat a fülembe. Szerintem is kövér vagyok. Mindenki a hasamra panaszkodik.
1. [link]
2. [link]
Valahol a kettő között vagyok. Szerintetek? :)
1. válaszoló: Lehet, hogy igazad van. Nem akarom sajnáltatni magam, de most(nem mondom, hogy miattad) igen csak könnyezek..:(
2. Köszönöm szépen. :) Nem mondom, hogy most egy fokkal jobban érzem magam, mert az 1. v. elrontotta a kedvem.
Nem veszed észre, hogy az első csak viccelt, vagy egy troll?
Nem vagy kövér.
Ész megáll, hogy már az 50 kilónál is felmerül a kövérség!
1. Nagyon szépen köszönöm. :) Igen, olyan alakom van. Vagyis hasonló, mert a mellbőségem kisebb és a fenekem nagyobb. :/
2. Lehet, hogy "troll". Nem tudom. :) Mindenesetre köszönöm. :)
3. Köszönöm szépen. Igen, de ez nem merült volna fel, ha éveken keresztül nem hallom folyamatosan, minden egyes nap ezt.! :)
Jézusom, mekkora retardált csürhe!
Vajon az XD mit jelenthet??!! Talán azt, hogy vicc nem?
Mekkora szánalmas bagázs.
Élen a kérdezővel.
Jobbnál jobb testű nők képeit linkeled, hogy gyűjtögesd a bókokat, amit ilyen fantáziátlanul akarsz kiharcolni.
Mennyire átlátszó...
Persze egy ilyen környezetben, ahol egy ilyen viccet se értenek amit az 1. írt, mert 70 az átlag IQ, még az ilyen átlátszó szar is bejön valakinek.
A sok kis hugyos p-öcs már írogat is rögtön, hogy jajde csinos vagy, hogy "vigasztaljon" !
Meg jól megmutatják, és lepontozzák aki átlátja ezt a feltűnési viszketegséget.
Szánalmas.
Vajon az XD mit jelenthet??!! Talán azt, hogy vicc nem?
Az 'XD" is szövegkörnyezettől függ.
Nem. Tévedés. Én csak véleményt szeretnék kérni, mert sokan leszólnak a hasam miatt és nem esik jól. Meg akartam bizonyosodni, arról, hogy ez igaz-e vagy rosszindulatból mondják. Sajnálom, ha így gondolod.
Értem. Szóval, akkor..na mindegy.
Miért pontozzák le? Nem pontozta le senki sem. Tényleg nem értelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!