Miért kell bántani a másikat, ha az kövér, de próbál tenni ellene?
Éppen ma láttam ezt az esetet. Kint voltam a parkban és láttam, hogy a csaj már fél órája fut és izzad, meg minden baja van. Tehát próbált tenni a kövérsége ellen.... De jól szenvedett, tehát nem csak poénkodásból ment ki.
A hülye i-dióták meg kiröhögték, mutogattak rá, meg beszóltak neki.
Én ezt komolyan nem értem. Miért csinálják ezt? O_o Értékelni kéne, hogy csinál valamit, egyrészt, másrészt meg nem is tartozik senkire... Csak én gondolom így?
A csaj még el is bőgte magát, amikor elindult- gondolom haza-...
Ilyen elöttem miért nem történik!!!
Én simán pofán ba...tam volna a nagyképű hülyegyerekeket!Egy ilyen dolog komoly éretlenségre vall és neveletlenségre is.Bezzeg ha nekem szólnának be az utcán!(pedig nem mernek,mert csak a gyengébbeket merik bántani)
Elnézést kérek, hogy nem álltam ki mellette, de babát várok és a másik kisgyermekemmel voltam kint sétálni. Nem
Helyette próbáltam mosolyogni elismerően, de sajnos nem jött be - meg persze nem bámulni.
Egyébként meg nem én egyedül nem álltam ki mellette...Voltak ott rajtam kívül vagy 10-en, akik csak bámultak, és nem csináltak semmit. És nem csak kisgyerekes anyukák, hanem idősebbek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!