Kövér vagyok? 165cm 56-57kg? vagy esetleg csúnya? Teljesen önbizalom hiányos vagyok mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, a barátaim midnig dicsérnek hogy szép vagyok meg hogy jó alakom van, de én nem hiszek enkik félek hogy ezt csak barátságból modnják.Eléggé barátkozós tipus vagyok de ha sajátmagamt kell értékelni elég negatívan állok a dologhoz....
Itt van pár kép légyszi őszinte de nem bunkó válaszokat adjatok!
2013. aug. 6. 20:11
1/16 anonim válasza:
Szép vagy,kár hogy nem vagyok fiatalabb :)
2/16 anonim válasza:
dehogy vagy kövér. szép, helyes arcod van. barátságosnak, kedvesnek tűnsz.
3/16 anonim válasza:
Nincs miért aggódnod. :) Fiúként mondom őszintén, a barátaid igazat mondtak. :)
4/16 anonim válasza:
Nem vagy kövér! Szép, csinos, aranyos, kedves lánynak nézel ki! :)
5/16 anonim válasza:
Nem vagy kövér és csúnya sem vagy!
Aranyos, csinos arcod van!
6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a kedves válaszokat msot egy kicsit jobban érzem magam:)
2013. aug. 6. 20:42
7/16 anonim válasza:
Nem is vagy kövér. Én örülnék, ha csak annyi lennék, mint te. De sajna 165/62. :/ Ja 22L
8/16 anonim válasza:
Kövéér? Úristen dehogy is! Nagyon csinos vagy és az arcod is szép! Úgyhogy nincs miért aggódnod :)
9/16 anonim válasza:
Kövér? pffff -.-" Ez már szánalmas... Ez még beszívva sem kövér.
10/16 anonim válasza:
Gyönyörű vagy, és ezt őszintén mondom, nem azért hogy az önbizalmad erősítsem. Szépek a szemeid és a mosolyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!