Kövér vagyok? 165cm 56-57kg? vagy esetleg csúnya? Teljesen önbizalom hiányos vagyok mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, a barátaim midnig dicsérnek hogy szép vagyok meg hogy jó alakom van, de én nem hiszek enkik félek hogy ezt csak barátságból modnják.Eléggé barátkozós tipus vagyok de ha sajátmagamt kell értékelni elég negatívan állok a dologhoz....
Itt van pár kép légyszi őszinte de nem bunkó válaszokat adjatok!
2013. aug. 6. 20:11
11/16 anonim válasza:
Egyetértek! Szép vagy! Ami pedig a súlyt illeti nem vagy dagadt! Én azt mondom inkább legyen valaki húsosabb,mint egy csontváz..a csontokkal kutyák játszanak! :)
12/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér és ronda se.
13/16 anonim válasza:
egyáltalán nem vagy kövér. és csúnya sem. sztem kedves arcod van nagyon, csak az első képen kicsit hülye fejet vágsz
14/16 A kérdező kommentje:
köszi:) amúgy az első kép tényleg rosszul sikerült, éppen bezsélek és mikor feltöltöttem rossz képre kattintottam....
2013. aug. 10. 00:17
15/16 anonim válasza:
a BMI testtömeg index szerint normális a testsúlyod
kép alapján meg átlagos vagy nekem minden képen mosolyogsz ami nekem kissé negatívabb beállítódással nem az igazi.
szóval szép vagy szép vagy de nem pont az ideálom.
ja és facebookon is szoktak így bókokat horgászni nem?
16/16 A kérdező kommentje:
szoktak.. csak nem én
2013. aug. 15. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!