Hogyan szólhatnék vissza egy daginak?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy dagi gyerek mindíg szekál..
Én vékony vagyok ő meg kövér, szóval először magába nézhetne..
Hogyan szólhatnék vissza neki? mindíg azt mongja hogy elfúj a szél meg kispóroltág az anyagot belőlem stb..
#kövér #Kövére
2013. aug. 3. 21:44
1/7 anonim válasza:
hegyomlás, gurujka, dagadt gheci, big mac, sajtos pufi, zsírosbödön, disznó,
2/7 anonim válasza:
pacal,hájpacni,bálna,dagimatyi,hájashurka,hájaskolbász,hájfej,zsíragy,disznó,csula,röfi,gurulós dagi,hájfej
3/7 anonim válasza:
gömbőc:P
mondjuk ha azt mondja csont és bőr vagy mond neki te meg csont és hús! ha meg azt mondják nézd levegőnek mond azt hogy ő túl nagy darab levegő és úgy hogy halja úgy mond!:D remélem tudtam segíteni
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a sok segítséget! :D
2013. aug. 3. 23:33
5/7 anonim válasza:
hájfutó(a tájfutóbol jött :D),zsíragy,szalonna testü.
mikor szekál kérdezd meg hány kiló. azt is ciki megmondani.
6/7 anonim válasza:
Attól , hogy ő tégedet piszkál minek neked vissza szekálni más úton is meglehet oldani !!! A háborúk is így kezdődnek egyik kezdeményezi a másik meg rá durran és utána nincs vége ! Ha normális úton szeretnéd magadat meg védeni privát üzenetben írjál !
7/7 anonim válasza:
igaza van az elottem szolonak, ambar ha mar nagyon piszkal mondd neki azt: figyu pajtas, itt oltogatsz engem, amiatt, hogy hogy nezek ki, de neked hogy esne ha en azt mondanam, hogy te egy fogyitabor szokeveny vagy? vagy hogy a legy ketszer tankol mire korberepul...vagy esetleg azt, hogy teged konyebb atugrani, mint megkerulni? ugye nem esne jol? szoval...lecci gondolkozzal el azon, hogy en mit erzek mikor piszkalsz, es te is szeretnel e igy erezni? ;) hidd el hatasos lesz ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!