Ha a suliban mindenki beszól akkor mit szólhatnék vissza? (lent)
Ordíts rá,hogy nekem legalább nem olyan kicsi a farkam, mint neked!
Tuti bekussol.
Amúgy szimplán ne foglalkozz vele, vagy ilyesmi.
Vagy rúgd tökön...az is hatásos :)
Amúgy szerintem kezdj el sportolni.
Az önbizalmat szokott adni egyes embereknek, plusz hasznod lesz belőle mindenképp...
Ó szegényem :/ A gyerekek a leggonoszabb teremtmények a Földön... akár beismerjük akár nem. Mondanám, hogy ne törődj velük, de hát biztos rosszul esik, ezért is írtál erre az oldalra.
A bőrre sajnos nem tudok mit írni, mert azzal én is szenvedek pedig már 20 éves vagyok...
A sport nagyon jó ötlet! Ha nincs pénzed különórákra menj el futni (kocogni) vagy tölts le valami fittness videót (vagy simán indítsd el youtube-n).
Ne egyél zsíros dolgokat, ha lehetséges... az is ronthatja bőröd állapotát, ill. a testsúlyodnak se tesz jót.
Esetleg egy kis smink? Nem kell 2 kg vakolatot felkenned, de, ha ilyen csúnya a bőröd, egy kis korrektor vagy alapozó lehet, hogy jól jönne.
A sport is jó ötlet, illetve, hanem érzed csinosnak a cuccaidat: turkálóból is lehet jó cuccokhoz jutni egész olcsón..:)
Én nem szólnék vissza semmit, hanem fel sem venném. Tudom, hogy nehéz, de ha látják rajtad, hogy nem foglalkozol velük, akkor egy idő után abbahagyják. Ha nagyon durva a helyzet, akkor elmennék másik iskolába.
De hidd el, később ez változni fog, nagyobb leszel, akkor neked is jobb lesz a bőröd, meg egyetemen már senkit nem érdekel, hogy kinek hol van pattanása.
A sport tényleg jó, tartást ad! :))
szia!
Szerintem: 1.válts iskolát vagy szerezz új barátnőket
2.Kezdj el fogyókúrázni és sportolj
3.Keresettek százas boltot, angol használt ruhákat megkapsz 100-200Ft-ért és van köztük jó márkás is! :)
4.Keresd meg a probléma forrását és változtass rajta: Ha pl: te magad vagy a baj ahogy kinézel és ezért utálnak akkor magadon változtass!Pattanásra biztos van vlm, olyan nincs, hogy nem hat! Ja és ne vakard! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!