Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha a suliban mindenki beszól...

Ha a suliban mindenki beszól akkor mit szólhatnék vissza? (lent)

Figyelt kérdés
15/L vagyok.Olyanok is azt mondják hogy ronda vagyok akikről kb azt sem tudom kik,csak az folyosón látom őket,meg az osztálytársaim is.A cuccaikhoz ha véletlen hozzáér mondjuk a ruhám,akkor nem undorodó fejjel gyorsan elveszik onnan,kb mintha leprás lennék.Olyanokat mondanak hogy bújjak el,ocsmány vagyok,szégyellnék magukat ha ilyen fejük lenne,meg azt hogy "de szép vagy...ja,mégse." A suliból egy alsós lány a saját képemen facebookon azzal akart bejelölni hogy oda írta"fúj de csúnya".Már 0 az önbizalmam ezek miatt.Az arcom teli van nagy,csúnya pattanásokkal(semmi nem használ rá),az orrom mitesszeres,a hajam sosem tűnik olyan rendezettnek mint másoké.Kicsit duci vagyok(168 cm,68 kg).Az öltözködésem sima pulóverből+farmerből áll,(nincs pénzünk ruhákra mostanában),míg a legtöbb lányé kicsit dekoltált topokból+cicanadrágból,vagy rövid pulcsi+cicanadrág.Elég csendes,olyan mindent hagyok lánynak ismernek.Mivel szólhatnék vissza nekik?

2013. márc. 25. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ordíts rá,hogy nekem legalább nem olyan kicsi a farkam, mint neked!

Tuti bekussol.

Amúgy szimplán ne foglalkozz vele, vagy ilyesmi.

Vagy rúgd tökön...az is hatásos :)

2013. márc. 25. 21:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem kezdj el sportolni.

Az önbizalmat szokott adni egyes embereknek, plusz hasznod lesz belőle mindenképp...

2013. márc. 25. 21:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Írtam hogy lány vagyok,szóval nincs farkam szerencsére.:)Az meg hogy nem törődök vele nem válik be,mivel kb eddig is ezt csináltam.De a sport jó ötlet,köszi.
2013. márc. 25. 21:18
 4/10 anonim válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

nekem ezek váltak be, jó oké, drága (10.000 ft) de 2 hónapig jó és teljesen elmúlt a sok pattanás

2013. márc. 25. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ó szegényem :/ A gyerekek a leggonoszabb teremtmények a Földön... akár beismerjük akár nem. Mondanám, hogy ne törődj velük, de hát biztos rosszul esik, ezért is írtál erre az oldalra.

A bőrre sajnos nem tudok mit írni, mert azzal én is szenvedek pedig már 20 éves vagyok...

A sport nagyon jó ötlet! Ha nincs pénzed különórákra menj el futni (kocogni) vagy tölts le valami fittness videót (vagy simán indítsd el youtube-n).

Ne egyél zsíros dolgokat, ha lehetséges... az is ronthatja bőröd állapotát, ill. a testsúlyodnak se tesz jót.

2013. márc. 25. 21:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Esetleg egy kis smink? Nem kell 2 kg vakolatot felkenned, de, ha ilyen csúnya a bőröd, egy kis korrektor vagy alapozó lehet, hogy jól jönne.

A sport is jó ötlet, illetve, hanem érzed csinosnak a cuccaidat: turkálóból is lehet jó cuccokhoz jutni egész olcsón..:)

2013. márc. 25. 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Fontos lenne,hogy ne lássák rajtad,hogy rosszul esik,amiket mondanak,mert erre megy ki ilyenkor az egész,élvezik ha megbánthatnak. Tudom,nehéz,de próbálj meg úgy tenni,mintha nem érdekelne,légy megvető. Ha 1-1 ilyen beszólásukra megvető mosollyal válaszolnál,az biztosan meglepné őket. Ha még sosem válaszoltál vissza,akkor valószínűleg nem olyan a természeted,hogy felvedd a kesztyűt. Én tudom kb miket mondanék ilyen helyzetben,de nekem meg is van hozzá a habitusom. Ezen nehéz változtatni,de megpróbálhatod. Tapasztalataim szerint az ironikus,szarkasztikus megjegyzéseknek van a legnagyobb hatásuk, pl.: "Az a lényeg,hogy ti szépek és okosak vagytok!" "De jó,hogy mondod!" "Pont akartalak is kérdezni,mit gondolsz rólam...ja, mégse" "Valami más?Ezt már kezdem unni." ilyesmik,ehhez egy gyilkos mosoly és jó is. Próbálj meg magabiztosnak látszani és egy idő után annak is fogod magad érezni. Az életben nagyon sok esetben fel kell vennünk egy álarcot,sajnos neked ezt korán kell megtanulnod,de még hasznodra is válhat. Az egyéb változtatásokról már írtak a többiek,azt is érdemes megfogadni. Higgy magadban,fel a fejjel!
2013. márc. 25. 22:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Én nem szólnék vissza semmit, hanem fel sem venném. Tudom, hogy nehéz, de ha látják rajtad, hogy nem foglalkozol velük, akkor egy idő után abbahagyják. Ha nagyon durva a helyzet, akkor elmennék másik iskolába.

De hidd el, később ez változni fog, nagyobb leszel, akkor neked is jobb lesz a bőröd, meg egyetemen már senkit nem érdekel, hogy kinek hol van pattanása.

A sport tényleg jó, tartást ad! :))

2013. márc. 26. 11:32
 9/10 anonim válasza:
2013. márc. 26. 15:38
 10/10 anonim válasza:

szia!

Szerintem: 1.válts iskolát vagy szerezz új barátnőket

2.Kezdj el fogyókúrázni és sportolj

3.Keresettek százas boltot, angol használt ruhákat megkapsz 100-200Ft-ért és van köztük jó márkás is! :)

4.Keresd meg a probléma forrását és változtass rajta: Ha pl: te magad vagy a baj ahogy kinézel és ezért utálnak akkor magadon változtass!Pattanásra biztos van vlm, olyan nincs, hogy nem hat! Ja és ne vakard! :D

2013. márc. 26. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!