Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vélemény a gésákról?

Vélemény a gésákról?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a gésákról? Miket hallottatok róluk?

2013. aug. 9. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A hiedelmekkel ellentétben nem olcsó ribizlibokrok. Én sajnáltam őket, főleg az Egy gésa emlékiratai után.
2013. aug. 9. 17:01
 2/4 anonim válasza:
100%
Egyrészt csodálom őket, mert kifinomultak, elegánsak és műveltek. Másrészt sajnálom őket, mert annyi mindenről kell lemondaniuk, az életük arról szól, hogy tökéletes társalkodók legyenek, és sokan még prostituáltnak is titulálják őket. A megjelenésük nagyon tetszik, szemet gyönyörködtető összeállításokat viselnek. Egyszer én is szívesen felpróbálnék egy hagyományos gésa öltözéket.
2013. aug. 9. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Egy bizonyos kultura szerves része volt régen. Nevezhetjük éppen luxuspr.ostinak is, de ezzel vétek lenne őket lealacsonyítani. A gésa gésa, nem rib.anc, nem is qrva, nem szajha, nem egy olcsó nő. Rengeteg tévhit kering velük kapcsolatosan.
2013. aug. 11. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyönyörűek, varázslatosak, de semmi pénzért nem élném az életüket, túl sok a szabály...
2013. aug. 30. 23:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!