Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » "Röf-röf" a buszon. Mit...

"Röf-röf" a buszon. Mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy 97 kg vagyok, nem szeretném részletezni, hogy milyen betegségem van, a lényeg, hogy nem reagálok a gyógyszerre.

Ültem a buszon minap, elsétált mellett 2 tizenéves srác, és röfögtek ott nekem. Hirtelen azt sem tudtam, mit csináljak, majd utánuk mentem és elkaptak mindkettőnek a nyakát és elküldtem őket a büdös fenébe. Csak kicsit csúnyábban és frappánsabban.

Túloztam?

2013. aug. 7. 12:15
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
De lehet, hogy már nem először szóltak be neki ismeretlen arcok, és már felment benne a pumpa, besokallt...
2013. aug. 7. 15:40
 32/38 anonim ***** válasza:
73%

34-es:könnyü tanacsot adni igy tavolrol.Különben sem hiszem,hogy te hagynad magad.

A többi kritizalonak üzenem,hogy itt most nem arrol van szo,hogy valaki tul sulyos e vagy sem,akkor sincs SENKINEK SE JOGA a masikat megszolni!Hogy jönnek vadidegen emberek ahhoz,megmondjak,mit csinaljak?!Raadasul ilyen PRIMITIV KIS CSICSKAK?!

A kerdezö egyaltalan nem reagalta tul.SÖT!!!En le is rugdostam volna öket a buszrol.

Ennyi erövel lehetne beszolni egy TUL sovany,TUL köver,TUL tetovalt,szemüveges stb.minden olyan embernek,aki ELTER a "szepsegidealtol".De hat ki allitja fel ezeket a "normakat"?.Különben is kinek mi köze az en külsömhöz?!

Engem gyerekkoromban a vörös hajam,szeplöim,valamint extrem sovanysagom miatt csufoltak.Azt hiszitek olyan vicces volt?Egy ideig türtem,de aztan (tinedzser koromban) besokkaltam,es adtam a sracnak egy olyan pofont,hogy a meglepödestöl szohoz se tudott jutni.Hozzateszem,nem erdekelt hogy lany letemre eselyem sincs vele szemben.Annyira bedühödtem.Utolag magam is meglepödtem,milyen erös kis csajszi vagyok :).A mai napig nem bantam meg,söt,hülye lettem volna ha hagyom magam.

2013. aug. 7. 17:34
 33/38 anonim ***** válasza:
63%

36-os vagyok

Kedves kerdezö:nehogy mar elkezdj mentegetözni a sulyod miatt.A sok müveletlen paraszt nem tudja,hogy mi az a pajzsmirigybetegseg.

De ha nem is a betegsegedböl kifolyolag lennel tulsulyos,az akkor is egyedül a TE ElETED!!!

Jol tetted,ne hagyd magad provokalni.

2013. aug. 7. 17:40
 34/38 anonim ***** válasza:
0%

#36: Legalább én tudok írni. Miért kell ilyen agresszíven viselkedni, emberek?!

De tudod, mit? Magasról letojom, hogy a kérdező túlsúlyos-e vagy nem, mert nem erre tértem ki, és ezt ki is hangsúlyoztam.

Nem, nem hagynám magam, de nem is ilyen módon rendezném le.

Amúgy meg: így a kérdező elérte, hogy egy jó ideig róla beszéljenek, mindig felemlegetve. Ha figyelmen kívül hagyta volna, vagy valamit csak odaszól, akkor vagy röhögnek és utána el is felejtik, amint leszállnak, vagy bocsánatot kérnek/ nem szólnak semmit, és szintén elfelejtik, mikor leszállnak. Ennyi.

Jöhet a lepontozás, nem mintha érdekelne.

2013. aug. 7. 18:03
 35/38 anonim ***** válasza:

Akik itt alázzák a kérdezőt, extra nagy nyomorékok lehetnek. Életkor és IQ alapján is a 10-15 közötti kategóriába tartoznak, szóval fölösleges idegeskedni miattuk.

Korábban jómagam is kövér voltam, de hála egy edző barátomnak sikerült lefogynom, igaz nem volt egyszerű. Akik beszólogatnak azokkal igenis így kell bánni, jól megruházni őket, aztán ennyi. Valószínűleg nem fog változni ettől a személyiségük, de a megalázott egyén egójának igen is jót tesz.

2013. aug. 7. 19:10
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagyok agresszív, ideges maximum fél évente vagyok.

De ez nyilvános megaláztatás volt, amit nem fogok ölbe tett kézzel tűrni.. Mire mentem volna ilyen embernél egy visszaszólással? Kiröhögött volna és újra "röf-röf". Volt már ehhez szerencsém..

Ezek az erőszakból értenek sajnos.. Ha nem akarom, hogy megalázzanak, vagy legalább húzzák be fülüket-farkukat, ahhoz ez kell (sajnos).

2013. aug. 7. 19:54
 37/38 anonim ***** válasza:
Bocsi, véletlen a húgoméról válaszoltam, de az utolsó én voltam, a kérdező!
2013. aug. 7. 19:55
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Az agresszió szerintem is az egyik legrosszabb választás, de teljesen érthető (kéne legyen), hogy van az úgy, hogy elszalad egy pofon. Ezek meg tényleg pofonért jöttek. Azért hadd érveljek mindenféle moralizálást mellőzve kicsit a bunyó ellen: lapozz bele a Btk-ba! Tudd, meddig mehetsz, mire mivel válaszolhatsz! Van egy második érvem is, inkább mint kérdést teszem fel: szeretnél-e 20-30 főnyi begőzölt "szabadgondolkodó" családtagot is tanítgatni majd kesztyűbe dudálásra?
2013. aug. 7. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!