"Röf-röf" a buszon. Mit tettetek volna a helyemben?
Figyelt kérdés
Tudni kell rólam, hogy 97 kg vagyok, nem szeretném részletezni, hogy milyen betegségem van, a lényeg, hogy nem reagálok a gyógyszerre.
Ültem a buszon minap, elsétált mellett 2 tizenéves srác, és röfögtek ott nekem. Hirtelen azt sem tudtam, mit csináljak, majd utánuk mentem és elkaptak mindkettőnek a nyakát és elküldtem őket a büdös fenébe. Csak kicsit csúnyábban és frappánsabban.
Jól tetted. Ezek a mai fiatalok, főleg az örök szolis bőrüek nagyon el vannak szállva maguktól....
2013. aug. 7. 12:34
12/38 anonim válasza:
Nővérem pajzsmirigy beteg és update kaján él évek óta,sportol minden nap munka után konditeremben személyi edzővel és mégsem tud fogyni a betegsége miattt!Anyukám pedig egész életében csontsovány volt,most idegi betegségei vannak mikre amit kap gyógyszert annak a mellékhatása hogy nagyon elhízott és nem helyettesíthető a gyógyszer!Nem reagáltad túl....bármelyikőjükre egyszer hallanám meg hogy ilyet mondanak és ha kamera ha nem kamera tuti összeverném őket!!!!!Nem értem miért kell valakit a külseje alapján elítélni!Senki nem tökéletes és soha nem lehet tudni ki miért olyan amilyen!!!!!Szerintem büszke lehetsz magadra!Csak így tovább!!!!!!!!!!!:)
13/38 anonim válasza:
Szerintem nem kellett volna lesüllyedned az ő szintjükre.
14/38 anonim válasza:
A tudatlan és hihetetlenül buta kommentelőkkel meg nem kell foglalkozni.
2013. aug. 7. 12:36
15/38 anonim válasza:
Nem te vagy az a kérdező, akinek volt egy olyan kérdése, hogy felvehet-e csőtoppot? Vagy valami ilyesmi.
2013. aug. 7. 12:42
16/38 anonim válasza:
Senkinek nincs joga beszologatni,akkor sem ha 200 kg lennel!!!A te tested,senkinek semmi köze hozza!Jol tetted,hogy megvedted magad!Az ilyen bunko beszologatok,többek között a kommentelök,szanalmas lelki nyomorekok,ugy latszik nagyon raernek,hogy masokkal foglalkoznak!Pedig jo lenne,ha mindenki a tükörbe nezne,mielött megszolal.
2013. aug. 7. 12:43
17/38 A kérdező kommentje:
Nincs csőtoppom, nem az én kérdésem
A többieknek köszi a választ!
2013. aug. 7. 12:44
18/38 anonim válasza:
Jól tetted! Legközelebb talán megtartják maguknak a kulturálatlan megjegyzéseiket.
Mindig vannak ilyen bunkók, akik úgy érzik, feltétlen muszáj beszólniuk valakinek, mert az nekik úgymond "vicces" vagy "nem tetszik".
Én sajnos nem vagyok elég bátor / pici, vékony, szemüveges csaj /, van, hogy elengedem a fülem mellett, van, hogy visszaszólok valamit vagy egyszerűen fogom magam, aztán odébállok. Múltkor a metrón ült néhány "nem napon barnult", akik beszólogattak más utasoknak / kínaiaknak "fing shui"-t, egy jóképű srácot "kislányoztak" / úgyhogy fogtam magam, és átszálltam egy másik kocsiba.
2013. aug. 7. 13:01
19/38 anonim válasza:
Ezen besirtam! Képzelem hogy megijedt a két kis nyomi, mikor a nagy hájtömeg megindult feléjük.
2013. aug. 7. 13:09
20/38 anonim válasza:
De pötsök vagytok,hogy az hihetetlen :/ Most miért kell itt cseszegetni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!