"Röf-röf" a buszon. Mit tettetek volna a helyemben?
Tudni kell rólam, hogy 97 kg vagyok, nem szeretném részletezni, hogy milyen betegségem van, a lényeg, hogy nem reagálok a gyógyszerre.
Ültem a buszon minap, elsétált mellett 2 tizenéves srác, és röfögtek ott nekem. Hirtelen azt sem tudtam, mit csináljak, majd utánuk mentem és elkaptak mindkettőnek a nyakát és elküldtem őket a büdös fenébe. Csak kicsit csúnyábban és frappánsabban.
Túloztam?
Azt kellene inkább megvizsgálni miért írta ki a kérdést. Lelki beteg az teljesen biztos. Bevonzotta magának a konfliktust. Felesleges biztatni, mert ettől csak erősítitek, hogy normális. Legközelebb már nem érzi a gátlást és egyszerűen ráül a buszon egy 40kg idős nénire, mert mi az, hogy ő ülhet, vagy csak egyszerűen bekapja és lenyeli a jegyellenőrt, mert hozzá szólt.
én mondom vigyázni kell az ilyenekkel, mert lehet, hogy most más gyerekeinek a nyakát fogdossa, de holnap a tieteket eszi meg tízóraira.
Kedves utolsó, te mit szedtél be, vagy mit szívtál?
Vagy alapból vagy ennyire fogyatékos?
Erőt kell venned magadon...
Vannak kivételek, de a legtöbb ember azért túlsúlyos, mert akaratgyenge, mert igénytelen.. nem ad magára.
ZABÁLTOK mint a disznó... kicsit visszakéne fognod magad és menne a fogyás hidd el.
Ha elhatározod magad, fél év alatt letudnál úgy fogyni, hogy soha többet nem röfögnének neked... csak rajtad áll.
Miért csesztetitek állandóan fogyókúrával mikor világosan leírta hogy betegség miatt nem tud lefogyni?!Olvassatok már ne csak vakban kommenteljetek -.-".A repostok előtt igenis van olyan betegség ami miatt még 100000%-os akaraterővel SE tud lefogyni.
Az agresszív kismalacosnak üzenem:
Te hogy éreznéd magad hogyha valamilyen betegség folytán más testi adottságod lenne mint másoknak, és beszólogatnának neked?Például te is túlsúlyos lennél én meg elmennék melletted a buszon és "Hú nézd már ezt a dagadékot, kövér b*zi hahaha" neked jól esne?Nem.
Ha már nem tudták őket jó modorra nevelni legalább valaki megteszi.Igen is jól tette a kérdező amit tett akárki akármit mond
Ilyen nincs, hogy nem tud lefogyni...
Nem akar.. és inkább ráfogja a gyógyszerre.
Na majd ha leröfögnek a buszról, majd átgondolod kérdező.
De nem érted, hogy nem beállított pajzsmiriggyel NEM LEHET fogyni? NEM LEHET, KÉPTELENSÉG A HORMONOK MIATT! LEHETETLEN!
Olvass utána, utána magyarázz!
Most azt, hogy azt mondtam, hogy nem kell lesüllyedni az ő szintjükre, miért kellett lepontozni?
Akkor égesd be magad, így csak adod alájuk a lovat, mert el tudom képzelni, hogy milyen srácok voltak. Ezeknek pont ez kell.
Kérdező, nekem nem is a súlyoddal lenne bajom, hanem a stílusoddal. Nagyon agresszív vagy.
Hidd el, nem csak te vagy az egyetlen, akinek beszólogatnak, van ennél durvább is. Nem így kellett volna lerendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!