Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » "Röf-röf" a buszon. Mit...

"Röf-röf" a buszon. Mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy 97 kg vagyok, nem szeretném részletezni, hogy milyen betegségem van, a lényeg, hogy nem reagálok a gyógyszerre.

Ültem a buszon minap, elsétált mellett 2 tizenéves srác, és röfögtek ott nekem. Hirtelen azt sem tudtam, mit csináljak, majd utánuk mentem és elkaptak mindkettőnek a nyakát és elküldtem őket a büdös fenébe. Csak kicsit csúnyábban és frappánsabban.

Túloztam?

2013. aug. 7. 12:15
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Csak kerülnének ilyen válaszolók a kezem közé... Nem maradna ép csontjuk!
2013. aug. 7. 13:31
 22/38 anonim ***** válasza:
3%

Azt kellene inkább megvizsgálni miért írta ki a kérdést. Lelki beteg az teljesen biztos. Bevonzotta magának a konfliktust. Felesleges biztatni, mert ettől csak erősítitek, hogy normális. Legközelebb már nem érzi a gátlást és egyszerűen ráül a buszon egy 40kg idős nénire, mert mi az, hogy ő ülhet, vagy csak egyszerűen bekapja és lenyeli a jegyellenőrt, mert hozzá szólt.

én mondom vigyázni kell az ilyenekkel, mert lehet, hogy most más gyerekeinek a nyakát fogdossa, de holnap a tieteket eszi meg tízóraira.

2013. aug. 7. 13:44
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, te mit szedtél be, vagy mit szívtál?

Vagy alapból vagy ennyire fogyatékos?

2013. aug. 7. 13:49
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Én még rá is tekertem volna a nyakukat a vascsőre.
2013. aug. 7. 14:01
 25/38 anonim ***** válasza:
10%

Erőt kell venned magadon...

Vannak kivételek, de a legtöbb ember azért túlsúlyos, mert akaratgyenge, mert igénytelen.. nem ad magára.

ZABÁLTOK mint a disznó... kicsit visszakéne fognod magad és menne a fogyás hidd el.

Ha elhatározod magad, fél év alatt letudnál úgy fogyni, hogy soha többet nem röfögnének neked... csak rajtad áll.

2013. aug. 7. 14:55
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Miért csesztetitek állandóan fogyókúrával mikor világosan leírta hogy betegség miatt nem tud lefogyni?!Olvassatok már ne csak vakban kommenteljetek -.-".A repostok előtt igenis van olyan betegség ami miatt még 100000%-os akaraterővel SE tud lefogyni.

Az agresszív kismalacosnak üzenem:

Te hogy éreznéd magad hogyha valamilyen betegség folytán más testi adottságod lenne mint másoknak, és beszólogatnának neked?Például te is túlsúlyos lennél én meg elmennék melletted a buszon és "Hú nézd már ezt a dagadékot, kövér b*zi hahaha" neked jól esne?Nem.

Ha már nem tudták őket jó modorra nevelni legalább valaki megteszi.Igen is jól tette a kérdező amit tett akárki akármit mond

2013. aug. 7. 15:06
 27/38 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen nincs, hogy nem tud lefogyni...

Nem akar.. és inkább ráfogja a gyógyszerre.

Na majd ha leröfögnek a buszról, majd átgondolod kérdező.

2013. aug. 7. 15:09
 28/38 A kérdező kommentje:

De nem érted, hogy nem beállított pajzsmiriggyel NEM LEHET fogyni? NEM LEHET, KÉPTELENSÉG A HORMONOK MIATT! LEHETETLEN!

Olvass utána, utána magyarázz!

2013. aug. 7. 15:16
 29/38 anonim ***** válasza:
51%

Most azt, hogy azt mondtam, hogy nem kell lesüllyedni az ő szintjükre, miért kellett lepontozni?

Akkor égesd be magad, így csak adod alájuk a lovat, mert el tudom képzelni, hogy milyen srácok voltak. Ezeknek pont ez kell.

2013. aug. 7. 15:21
 30/38 anonim ***** válasza:
5%

Kérdező, nekem nem is a súlyoddal lenne bajom, hanem a stílusoddal. Nagyon agresszív vagy.

Hidd el, nem csak te vagy az egyetlen, akinek beszólogatnak, van ennél durvább is. Nem így kellett volna lerendezni.

2013. aug. 7. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!