Ki volt ez a fiú?
Figyelt kérdés
2013.08.03.-án a Velencei-tó n olyan 19.00-fel8 fele voltak ott, bent labdázott a vizbe valakivel, pirosas szinu labdaja volt, ott nezelodott rank, es vigyorgott. Olyan cuki feje van. Aztan mikor atoltozott rovid farmernadrag volt rajta, piros ,halvanyroszaszines (de inkabb koszos rozsaszines) feher csikos top szeruseg volt rajta, es egyfekete RayBan szerű szemüveg. Es amikor ment el visszamosolygott rank. Nemtudja valakiii?:D:D2013. aug. 4. 10:44
11/16 anonim válasza:
Értem.:) De rajtam szürke színű póló volt és mi Vasárnap voltunk ahogy leírtam.:) Holnap is megyünk.. :))
12/16 anonim válasza:
ajj úgy jártál pont mint én múltkor... csak én kecskeméten a strandon 2013.07.16.-án kb dél körül és utána volt ott egy csaj aki eléggé nézegetett és én is őt meg vigyorogtunk 1másra stb.. de a mai napig nem tudom hogy miért nem mentem oda megszólítani vagy valami azóta is bánom nagyon hogy hogy lehettem ekkora hülye... szóval ne kövesd el ezt a hibát még egyszer xD
és ne bosszankodj emiatt mert fölösleges én 1 hétig dühöngtem :DD am 16/f
13/16 A kérdező kommentje:
12
Én is ezen gondolkodok még mindig amúgy hogy miért nem mentem oda, vagy integettem neki vagy egy sziát odadobtam volna neki:D:D nagyon idegesítő :D:D:D nem fogom, de neked legközelebb sok sikert :D
2013. aug. 19. 08:34
14/16 anonim válasza:
12-es vagyok:
Köszi, Neked is sok sikert! :)
15/16 anonim válasza:
Én is jártam így, de én odamentem a sráchoz és elkezdtünk beszélgetni, meg az unokatesóival volt, de nem a Velencei-tónál és azóta tartom az unokanővérével a kapcsolatot. :D am 14L
16/16 A kérdező kommentje:
de jó neked :(
2013. szept. 10. 16:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!