"Tegyetek azért, hogy NE taposhassanak el titeket"
javítás 2, gondolom így érted.. :D
2013. júl. 26. 16:35
32/38 anonim válasza:
Engem is mindig csúfoltak általánosban,pedig se ronda sem kövér nem vagyok csak a többiek már pasiztak meg diszkóba bejártak hamis személyivel engem meg nem engedtek el a szüleim és jó tanuló voltam,és figyeltem órákon,csak hát nem voltak nagyon márkás ruháim és drága telefonom..felnőtt fejjel felmegyek a facebookra és megnézem őket és furcsa mód egy se írja ki hogy hova járt iskolába vagy éppen mit csinál,hol dolgozik..Volt olyan fiú aki azzal piszkált hogy a lányokat előre engedte az ebédlőbe engem meg nem mert nem vagyok lány:Sutána pár év múlva találkoztam vele egy szórakozóhelyen,ott udvarolt hogy milyen jól nézek ki de én elhajtottam!:D..azóta rendőr lettem és képzeljétek egyszer én! tartóztattam le az egyik osztálytársamat aki folyton vert az általánosban..égett a feje:D
2013. júl. 27. 15:10
33/38 anonim válasza:
"ma 15:10"
igen ezért kell felnőttkorban szakmát, egyebet szerezni és sokszor többre viszik így mint a nagy vagányok. Én is többre vittem már most, mint sok általános iskolai menőgyerek. 25/f
2013. júl. 27. 15:16
34/38 anonim válasza:
A XVI.kerületi Néri Szent Fülöp Iskolában éveken át folyamatosan,a mai napig nem dolgoztam föl azt a rengeteg megalázást és szörnyűséget,amit ott kaptam tanártól és diáktól egyaránt.
Olyan is volt,hogy az egyik osztálytársam meztelenül a kerítéshez kötözött és odahívott 3 lányt,hogy röhögjenek rajtam.Nem kapott semmiféle szankciót.
De ez csak a legszebbek egyike.1 hétig sorolhatnám még:leköptek,vertek,klubot alapítottak ellenem.
2013. aug. 3. 13:03
35/38 anonim válasza:
De miért? Ilyen durva eseteknél már nagyon ki kellett lógnod valamivel.
2013. aug. 3. 13:16
36/38 anonim válasza:
Egyszerűen csak nem tudtam beilleszkedni.
2013. aug. 3. 20:08
37/38 anonim válasza:
Velem is tortentek esetek altalanosban,amik nagyon rosszul estek,most is rossz visszagondolni. De 9-tol az iskola valami remalom. Megszolnak ha magyarul beszelek.Azt monjak,hogy nem Magyaro. vagyok,a tobbseg fiu az osztalyban,es egyesek lokdosnek,kotekednek,beszolnak.Foleg azert mert magyar vagyok.Nem tetszik,nekik hogy milyen konyveket,olvasok,zenet hallgatok. Egyszer enek oran a roman himnuszt kellet enekeljuk es egyik lany osztalytarsam kivette az enekkonyvet a kezembol,hogy az nem nekem valo,es akik tudtak magyarul azok gunybol elkeztek enekelni a magyar himnuszt.A tanarno meg nem szolt semmit. Vagy maskor ha roman dicsoito enekeket kellet enekeljunk akkor direkt figyeltek,hogy enekelem-e es egyfolytaban ramszoltak,hogy enekeljem.Vagy ha felelnem kellett,akkor kozbeszoltak a tanarnak,hogy magyar vagyok es ugyse tudok semmit.Meg a matektanar is helyre kuldott egyszer a tablatol,mert nem tudtam a feladatot,es kerdezte hogy nem roman vagyok akkor menjek helyre. Meg meg rengeteg ilyen ilyen . :(:(
2013. aug. 11. 12:53
38/38 anonim válasza:
"Általánosban kövér voltam. Minden héten más-más tanár volt az, aki szünetben az udvaron felügyelt minket. Amikor a fent említett tanár volt, akkor mindig futtatott velem 5 kört a szünetben, természetesen a többiek legnagyobb örömére. Igen megalázó volt."
👏👏👏👏👏🤣🤣🤣🤣🤣
"úristen ez akkorát esett mint a ház, mi lesz ebből ha felnő"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!