Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket aláztak meg régebben...

Titeket aláztak meg régebben általános iskolásban?

Figyelt kérdés
Engem vagy 2 évig és mai napi nem tudom elfelejteni pedig már felnőttem.

2013. júl. 25. 20:31
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

nálam alsóban annyi volt hogy a felsősök szétdobálták a tesicuccaimat meg nem engedtek csak a mosdóban átöltözni, közben ugrattak, elrejtették a cuccokat vagy szétdobálták. Nem maradandó "károsodás", de eléggé megnyomorították a napjaimat. sok köcsögláda :)

te miket nem tudsz elfelejteni? zaklattak, molesztáltak?

2013. júl. 25. 21:10
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Egy tanár egyszer olyasmit kérdezett, hogy "miféle lyukban élek én?

Amúgy se bírtam, de akkor "felvettem" a kesztyűt.

Nem voltam jó gyerek, de ami érdekelt azt megtanultam, és jó volt a kapcsolatom a többi pedagógussal, mondhatni tanár kedvenc voltam. 4 éven át küzdött azért, hogy megbuktasson, de nem volt rá lehetősége, annyi becsület volt benne, hogy nem írta át a dolgozataim, és csak tananyagot kérdezett.

Egy osztálykiránduláson csúnyán berúgtunk, az egyik osztálytársam még hányt is. Neki kellett volna kiosztani az intőket, de mivel tanári megbeszélés alapján történt a beírás, nem tudott megszívatni, egy nagyon diszkrét beírást kaptam.

Győzelemként fogom fel. De akkor esett le igazából, hogy mindegy hogyan élsz, milyen ruhában jársz, mennyi pénzed van, Magyarországon ha egy kicsit is sötétebb a bőröd színe, már megítélnek.

Ha gyerekek szívattak, ők húzták a rövidebbet. Népszerű voltam.

2013. júl. 25. 21:21
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen 7.ben vagy 8. adikban folyton melegnek hívtak, és egyszer ültem a padban és körbe álltak, egy hülyegyerkek meg egy pénisz alakú fa rúddal elkeze ütni a fenekemet!

és mindenki kiröhögött.

nagyon megalázó volt. : \

csak lehajtottam a fejem és meg se tudtam szólalni.

2013. júl. 25. 21:33
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

A noveremet a tanarok folyton leneztek, az osztalytarsai lehulyeztek kikozositettek, a mai napig rossz neki azokra. Az idokra emlekezni.

De o "nyert" dr neni lett . A meno csajok meg Nagy Nagy nullak lettek

2013. júl. 25. 21:35
 15/38 anonim ***** válasza:

Általánosban 4-5 évig piszkáltak, megaláztak, vertek, kék zőlden mentem haza, tőbbszőr megesett hogy véresen. Mikor továbbtanultam azthittem jobb lesz az új környezetben, de sajna nem igy lett, mert az egyik srác is a volt osztályomból pont az osztálytársam lett ismét 2 évig. Mivel ő tudta hogy engem lehet szekálni, kezdődött minden előlről. Nem voltak barátaim, senkiben nem biztam meg. De a következő osztályom teljesen más volt. Olyan voltam, mint a többiek, sose felejtem el, végre őrőmmel mentem suliba.

23/F

2013. júl. 25. 21:42
 16/38 anonim válasza:

Igen... :/

Ma is úgy le tauntoltak Tf2 ben :(

DE egymás után hatszor legyőzött aztán ki is írta a csetre, hogy "lol"... :(

2013. júl. 25. 22:08
 17/38 A kérdező kommentje:
Én már 25 vagyok, de sokszor eszembe jutnak ezek a megalázások.Nagyon pattanásos voltam és kicsit dagibb(nem voltam kövér csak nem is gebe) is mint a többi lány, ráadásul szemüveges is.Mindenféle csúnya gúnyneveket találtak ki, a tanárok előtt lealáztak, mondogatták, hogy milyen csúnya vagyok, a fiúk rámborították a padot és kék-zöld foltos lettem, a pólómba bedugdostak papírzsepi galacsinokat óra közben és röhögtek, kiközösítettek, kinevettek mindenki előtt, más osztályokat is rávett egy két ember, hogy engem piszkáljanak, gúnyoljanak.Csúfságnak,ocsmánynak, nílusi krokodilnak(a pattanások miatt) meg hasonlóknak hívtak.Egyébként jó tanuló voltam, jó volt a magatartásom is, lehet ezért is gúnyoltak.Volt olyan, hogy vér volt a buszmegállóban a padon én meg nem vettem észre és beleültem.2-3 osztálytársam volt ott akikkel jóban voltam(azt hittem) és elkezdtek röhögni rajtam, jól kigúnyoltak, hogy milyen béna vagyok majd otthagytak magamba aztán következő nap ez olyan nagy szenzáció volt nekik, hogy mindenkinek ezt mesélték az osztályban.Ha mellém került valaki az osztályban mondjuk tesi órán játék közben vagy velem volt párban akkor mondták neki, hogy "szegééény, sajnállak" stb.Ez 8. osztályban volt tehát nem is voltunk már olyan kicsik.Volt még sok egyéb is.Sokszor ezekkel a barmokkal álmodok, pedig nem akarok.
2013. júl. 25. 22:15
 18/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat úgy látom nem vagyok egyedül ezzel.Tudom, hogy felnőttem és túlkéne tennem magam ezen, de sokszor találkozok ezekkel a dilinyósokkal az utcán, a városban és mindíg utánna eszembe jutnak a dolgok.Nem nagyon beszéltem még erről senkinek lehet ez is a gond, hogy magamban tartottam.
2013. júl. 25. 22:20
 19/38 anonim ***** válasza:
68%

ezért kell azt csinálni hogy később igyekszel minél jobban kinézni: lefogyni, egészségesen étkezni, sportolni, és máris epekedni fognak utánad.

eszembe jutott még egy, bár az inkább egy durva beszólás volt: volt egy mongol srác, de elég flegma volt. valami sorozatos feleselés után tanár ilyen szólt be neki hogy "menj vissza a kis országodba"... ez akkor nem tűnt durvának pedig elég durva rasszizmus ugye. srác visszaszólt: az enyém még mindig nagyobb mint a tied... na ez durva volt. és még voltak hasonlók.

2013. júl. 25. 22:32
 20/38 anonim ***** válasza:
Általános iskolában egy tanárnő. Folyamatosan mindenki előtt ahányszor tudott. Azóta sem tudom mi baja volt velem, mert nem volt gond a magatartásommal, és az osztályban is jó tanulónak számítottam. Azóta sokszor eszembe jut, és a későbbiek folyamán ennek köszönhetően eléggé a béka feneke alá szorult az önbizalmam.
2013. júl. 25. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!