Kezdek rasszistává válni, pedig nem így neveltek a szüleim. Mit csináljak hogy ne legyek az, és ne érezzek így?
Figyelt kérdés
Eddig nagyon jól kijöttünk a romákkal, nagyon rendesek voltak velünk soha nem volt gond. Ám nemrég kiszabadult pár zűrös alak a börtönből. Az egyik a vonaton is belém kötött. Azóta elég sűrűn járnak el itt az utcában, és olyankor a gyomrom görcsbe rándul. Tudom hogy nem mindegyik egyforma és hogy nem kellene egy két olyan miatt álltalánosítanom, de nem tehetek róla. Félek hogy én is egy előítéletes ember leszek, és ezt nem akarom. Mit tegyek?2013. júl. 25. 14:07
21/21 anonim válasza:
#20 - Egy jó vitát én is tudok mindig értékelni ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!