Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a plázacicák tudnák mennyib...

Ha a plázacicák tudnák mennyibe kerül egy traktor akkor a parasztgyerekek lennének a menők nem pedig a BMW-sek?

Figyelt kérdés

Ha megnézi az ember minden jó csaj ilyen BMW-kben meg Audi-kban meg ilyenekben ül a jobb egyen. Meghát ugye úgy szól a fáma, hogy a csajok buknak a kocsikra. De nem értem miért menő mondjuk egy 5-ös BMW? Mi a menő benne? Azért mert "drága"? Akkor miért nem buknak inkább a parasztgyerekekre? Nem tudják mennyibe kerül egy traktor? Mi mezőgazdasággal foglalkozunk. Az egész család. Fater a góré. Van 14 traktorunk. A nagyobbak 80-100 millióba kerültek, a közepesek 50-60-ba, a kisebbek 20-30 millióba. Van 4 kombájnunk, 80-100 milliók voltak darabonkint. Hát hol van ehhez egy himlő 10-20 milliós BMW? De már a 3-4 millió használt 5-ös BMW is menő a csajoknál. Mink annyiért gumit veszünk a nagyobb trakikra.

Na szóval ha a bájgúnár menő a BMW-vel akkor a paraszt gyerek miért nem menő a traktorral?:)

Tudom hülye kérdés:) De máma a sógorral ezen tanakodtunk aztán kíváncsi lettem mások véleményére is:)

Na ebédelek aztán menni kell vissza aratni:)

19/F

2013. júl. 16. 11:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:

én el bírom képzelni,hogy most még dolgoznia kell a kérdezőnek,hiába vannak ennyire tele.

egyik ismerősöm apja is utolsó melósként dolgoztatta a fiát vagy 10 évig,hogy megismerje az összes munkafolyamatot és a munkát magát.

aztán átadta neki az egész cég hálózatát úgy ahogy volt az egészet.

utána meg jött a srácnak a hawaii dizsi és a meló mellett az önmegvalósítás.

2013. okt. 16. 01:06
 72/73 anonim válasza:

19 évesen miből lenne annyi SAJÁT pénze,hogy BNW-t vegyen?

Nem biztos,hogy a szülei folyton tömik a zsebét,csak azért mert gazdagok!Ott,ahol kemény munkával szerzik a milliókat,elvárják a gyerektől is ,hogy megtanulja mennyit kell dolgozni a zsetonért(gondolom).Egyébként meg többször elmondta,hogy neki nem kell BNW,csak nem érti,hogy némelyik nő(utánzat)miért bukik rá?

2013. okt. 16. 09:18
 73/73 anonim ***** válasza:
...
2021. aug. 1. 20:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!