Ha a plázacicák tudnák mennyibe kerül egy traktor akkor a parasztgyerekek lennének a menők nem pedig a BMW-sek?
Ha megnézi az ember minden jó csaj ilyen BMW-kben meg Audi-kban meg ilyenekben ül a jobb egyen. Meghát ugye úgy szól a fáma, hogy a csajok buknak a kocsikra. De nem értem miért menő mondjuk egy 5-ös BMW? Mi a menő benne? Azért mert "drága"? Akkor miért nem buknak inkább a parasztgyerekekre? Nem tudják mennyibe kerül egy traktor? Mi mezőgazdasággal foglalkozunk. Az egész család. Fater a góré. Van 14 traktorunk. A nagyobbak 80-100 millióba kerültek, a közepesek 50-60-ba, a kisebbek 20-30 millióba. Van 4 kombájnunk, 80-100 milliók voltak darabonkint. Hát hol van ehhez egy himlő 10-20 milliós BMW? De már a 3-4 millió használt 5-ös BMW is menő a csajoknál. Mink annyiért gumit veszünk a nagyobb trakikra.
Na szóval ha a bájgúnár menő a BMW-vel akkor a paraszt gyerek miért nem menő a traktorral?:)
Tudom hülye kérdés:) De máma a sógorral ezen tanakodtunk aztán kíváncsi lettem mások véleményére is:)
Na ebédelek aztán menni kell vissza aratni:)
19/F
Én élek-halok a JD-ekért, remélem egyszer nekem is lesz, de mivel gazdaságot nem tudnék vállalni, ezért egy fűnyírótraktorral beérném.
Szerintem nagyon szexi egy férfi, ahogyan kantáros nadrágban, meztelen , kidolgozott (nem kondis, hanem munkásizom :p) felsőtesttel irányít egy böhöm gépet, miközben otthon meg gyengéd szerető.
(:
20/L
De jó volt ezt olvasni (a kérdést is, meg a válaszokat is) :) Ha esetleg kamu is lenne, akkor is jól szórakoztam.
Világ életemben szerettem a mezőgazdaságot és örülök, hogy vannak, akik jól élnek belőle.
Aki meg a tájszólás miatt szólt be, enyhén nevetséges... Egy "vidékinek" (ide értem most a városokat is, pl. Szeged) pont a pesti "vernyákolás" hangzik idegenül.
Szia Kérdező! Nekem is lenne hozzád néhány kérdésem ha nem bánnád!
- A világos, hogy egy BMW-re sajnálod a pénzt. De így van ez mással is? Pl.: ruhákra, vagy műszaki cikkekre? Vagy szórakozásra sajnálod?
- Hogy telik egy átlagos napod? Mettől-meddig dolgozol?
- Mit csinálsz szabadidődben?
- Tudnál/akarnál más munkát végezni?
- Télen mit csináltok?
- Nyaralásra jut idő?
Bocsi ha esetleg túl személyes kérdések, csak érdekes figurának talállak (jó értelemben véve:)) aztán érdekelne kicsit az életviteled.
- A világos, hogy egy BMW-re sajnálod a pénzt. De így van ez mással is? Pl.: ruhákra, vagy műszaki cikkekre? Vagy szórakozásra sajnálod?
- Hogy telik egy átlagos napod? Mettől-meddig dolgozol?
- Mit csinálsz szabadidődben?
- Tudnál/akarnál más munkát végezni?
- Télen mit csináltok?
- Nyaralásra jut idő?
6-22 ig.
kecsket fedeztetek. érdekel és tanulságos látvány.
szivesen lapátolnék trágyát. az is érdekes.
télen fázunk.
nyáron izzadunk
"- A világos, hogy egy BMW-re sajnálod a pénzt. De így van ez mással is? Pl.: ruhákra, vagy műszaki cikkekre? Vagy szórakozásra sajnálod?"
Persze, hogy sajnálom a BMW-re a pénzt mert nem látom az értelmét:) De attól másra nem feltétlen. Nem verem a fogamhoz a garast, megveszem a minőséget. Így van ez a ruháknál is. Én sokat hordok sportos ruhákat és általában Adidast vagy Niket veszek. Szeretem még a Retro ruhákat.
Műszaki cikkeknél is így van, ott is minőséget veszek. Bár mondjuk telefonra sajnálom a pénzt. Ilyen csúcs telefonokat nem vennék 200 ezerért mert nem látom értelmét én nem igen használom telefonáláson kívül másra a telefont így felesleges nekem.
Most ilyen telefonom van [link]
Ez se volt olcsó, de ez ütés, víz és por álló. Így nekem hasznos.
"- Hogy telik egy átlagos napod? Mettől-meddig dolgozol?"
Általában 6-kor kelek. Tusolok, készülődök aztán kocsiba ülök és kimegyek a tanyára valamivel 7 előtt. Igazából nem tanya az hanem telephely, csak mi hívjuk annak. Ott van a tehenészet, a gépszín, a műhely, a termény tárolok meg minden. Összegyűlik ott mindenki 7-re aztán megbeszéljük ki mit és hol csinál. Aztán nekikezdünk. Általában 5-ig, 6-ig dolgozok.
De ez néha változik van, hogy korábban kezdünk, vagy épp éjszakána nyúlóig tart az aznapi munka. Van, hogy nagyon összeszaporodik a munka és akkor akár 3 műszakban nonstop megy a munka. Idén is volt már olyan időszak, hogy csak tankolni álltak meg a gépek és sofőrt cserélni amúgy mentek 24 órában napokon keresztül.
Szombaton is szoktam dolgozni, vasárnap csak akkor ha nagyon sok munka van.
"- Mit csinálsz szabadidődben?"
A menyasszonyommal vagyok, aztán csinálunk valamit.
"- Tudnál/akarnál más munkát végezni?"
Tudni biztos tudnák, de nem akarok:)
"- Télen mit csináltok?"
Hát dolgozunk mit csinálnánk?:)
Sokan azt hiszik télen a mezőgazdaságban megáll az élet. De ez nem így van. Jó aláírom kevesebb a munka, de azért nem olyan unalmas a tél se. Igazából a földeken addig lehet dolgozni míg nincs tartós kemény fagy vagy pedig tartós nagy hó. Egyébként akár a tél közepén is lehet talajmunkát végezni.
Ez a kép vagy tavaly decemberben vagy idén januárban készült.
A kevesebb talajmunkát még kiegészítjük más dolgokkal. Télen nagyjavítás van a gépparknak, vagy épületeket tartunk karban. Megcsinálunk olyan dolgokat amikre a nyárba nem volt idő. Meg van erdőn megyünk fát vágni. Ilyesmi.
"- Nyaralásra jut idő?"
Én még nyaralni életemben nem voltam:) Nyáron nincs idő az ilyesmire.
Telelni viszont már voltam:) Tavaly télen elmentünk a menyasszonyommal Ausztriába, Saalbachba. Az nagyon jó volt. Megyünk idén télen is:)
ilyen szinten a kérdés is hibás mert nem minden plazacica ilyen. Akkor kezdjük a statisztikai átlag fogalmával.
Utána meg az egyébb autótipusokkal. Mert mercédeszt pont ugy érdekli a statisztikai áltag mint a BWW.
De itt se a márka számit. Menj oda hozzá sáros BMW-vel vagy Mercedesszel s a plázacica le fog hányni. S állj óda egy krómozott kipufogócsövű metálfényezett traktorral. szeretni fog s b a s s z n i akar majd veled.
A magyarázat az ősmultban keresendő amikor még rovarok voltunk. A rovarok vizzbe petéznek. Emiatt a szép feszes csillogó villogó viztükör szaporodásra ingerli őket. Bele akarnak ugye petézni. Amikor megjelensz a csillogó villogó metálfényes krómozott traktorral (persze BMW-vel is működik csak csillogjon) annak a kiemelkedősen csillogó felülete egyfajta szupervizet jelent a számára s bele akar petézni. Ugyanis a polarizáltan visszaverődő fény sokkal de sokkal polarizáltabb mint a viztűkör.
Ez egyben arra is magyarázat hogy a nők miért szeretnek annyira motorh@'ztetőn b a s s z n i.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!