Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a plázacicák tudnák mennyib...

Ha a plázacicák tudnák mennyibe kerül egy traktor akkor a parasztgyerekek lennének a menők nem pedig a BMW-sek?

Figyelt kérdés

Ha megnézi az ember minden jó csaj ilyen BMW-kben meg Audi-kban meg ilyenekben ül a jobb egyen. Meghát ugye úgy szól a fáma, hogy a csajok buknak a kocsikra. De nem értem miért menő mondjuk egy 5-ös BMW? Mi a menő benne? Azért mert "drága"? Akkor miért nem buknak inkább a parasztgyerekekre? Nem tudják mennyibe kerül egy traktor? Mi mezőgazdasággal foglalkozunk. Az egész család. Fater a góré. Van 14 traktorunk. A nagyobbak 80-100 millióba kerültek, a közepesek 50-60-ba, a kisebbek 20-30 millióba. Van 4 kombájnunk, 80-100 milliók voltak darabonkint. Hát hol van ehhez egy himlő 10-20 milliós BMW? De már a 3-4 millió használt 5-ös BMW is menő a csajoknál. Mink annyiért gumit veszünk a nagyobb trakikra.

Na szóval ha a bájgúnár menő a BMW-vel akkor a paraszt gyerek miért nem menő a traktorral?:)

Tudom hülye kérdés:) De máma a sógorral ezen tanakodtunk aztán kíváncsi lettem mások véleményére is:)

Na ebédelek aztán menni kell vissza aratni:)

19/F

2013. júl. 16. 11:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező!

Lenne hozzád néhány szakmai kérdésem!

A John Deere 8360R traktorjaitok mikori évjáratok? Milyen felszereltségűek és pontosan mennyibe kerültek?

Gondolkoztam én is egy ilyen gép vásárlásán.

2013. júl. 27. 12:45
 32/73 A kérdező kommentje:

Szia!

2011-es mindkettő. Magyarországon lettek véve a KITE-nál, vadi újan.

Teljes felszereltségű mindkettő.

Nagy vonalakban:

- PowerShift váltó (16 előre, 5 hátra)

- Premium CommandView II kabin (aktív ülés, automata klíma, 4 hangszórós mélynyomós rádió, Bluetooth telefon kihangosító, italhűtő, stb)

- GreenStar 3 érintőképernyős 7"-os központi kijelző

- StarFire 3000 műholdvevő

- AutoTrac robotkormányzás

- Active Command kormányzás

- 45mm-es 20 bordás TLT tengelycsonk

- kiegészítő első fék

- teljes hidraulika kiépítés

- fronthidraulika

- pótkocsi fék

- teljesen kompatibilis az összes AMS gazdaságirányítási rendszerrel

Meg még ezer más. Minden bennük van!

Mi vettünk még hozzájuk egyenként 23db 50kg-os táskasúlyt. És 2x75, 2x205 és 2x645kg-os kerék súlyt.

Előre és hátra is van ikerkerék hozzájuk. Goodyear gumikkal.

Így voltak tokkal-vonóval 92 millió+ÁFA/db. Úgyhogy már nem az első gép lett tőlük vásárolva meg nem is az utolsó:) tehát így nyilván olcsóbb.

Kaptam privátban is egy kérdést. Itt válaszolok rá ha nem gáz.

"Helló, szoktál aratni meg ilyesmiket már 19 évesen?"

Hamarabb tudtam traktort vezetni mint biciklizni:) Olyan 14 éves korom óta aktívan dolgozok. Először csak suli után meg a szünetekben aztán mikor végeztem a középsulival főállásban.

Aratni nem szoktam, meghát azt nem is tudok:) Traktorral viszont mindent megcsinálok.

2013. júl. 27. 18:33
 33/73 anonim ***** válasza:
92%

Ne akarj vernyákoló pláza3,14-át!

Különben meg kit érdekelnek, egyrészük egyszerû mint egy szög.

2013. aug. 18. 21:01
 34/73 anonim ***** válasza:
94%

" Azért mondjuk egy 30-35 éves, egzisztenciával

rendelkező Audis/BMW-s férfinak van -

TÖBBNYIRE - egy kifinomult stílusa, tud

viselkedni.

Nem akarlak elkeseríteni, de ha hozzám ilyen

beszédstílussal jönnél oda ("darabonkint" meg

"mink"), nem állnék veled szóba."

Ez mindenkinek nagy megkönnyebbülést jelent.

Szerintem normális ember veled sem nagyon foglalkozik.

"Igényes Óddis, bömös"= ez kb. azt jelenti nálad, hogy "menõ" és lehet villogni vele.

2013. aug. 18. 21:08
 35/73 anonim ***** válasza:
31%
Nem, egyáltalán nem ezt jelenti, de hát én elvagyok már itt szemét ribb@ncnak könyvelve, úgyhogy hiába is magyarázom :D
2013. aug. 18. 23:09
 36/73 anonim válasza:
76%

Ez a mondta kvára tetszik : De már a 3-4 millió használt 5-ös BMW is menő a csajoknál. Mink annyiért gumit veszünk a nagyobb trakikra. :"DDD

Amúgy ha annyi traktor,gépek vannak,miért nem veszel akkor egy BMW-t és már te is menõ leszel,ha annyira az akarsz lenni,vagy ha nincs lóvé,miért nem adsz el egy trakit,s veszel egy bmw-t ? :))

Vagy csak érdekelne,hogy miért buknak a nõk a bmw-re?

Azt én sem tudom,én is sokan gondolkodtam már ezen...:))

Valszeg azért,mert a bmw luxus,a traktor meg nem! :)

2013. aug. 20. 14:31
 37/73 anonim ***** válasza:
46%

" de hát én

elvagyok már itt szemét ribb@ncnak

könyvelve, úgyhogy hiába is magyarázom :D"

Felesleges is lenne, senkit nem érdekelne.

2013. aug. 20. 14:40
 38/73 anonim ***** válasza:
91%

" Amúgy ha annyi traktor,gépek vannak,miért

nem veszel akkor egy BMW-t és már te is

menõ leszel,ha annyira az akarsz lenni,vagy

ha nincs lóvé,miért nem adsz el egy trakit,s

veszel egy bmw-t ? :))

Vagy csak érdekelne,hogy miért buknak a nõk

a bmw-re?

Azt én sem tudom,én is sokan gondolkodtam

már ezen...:))

Valszeg azért,mert a bmw luxus,a traktor meg

nem! :)"

Mitõl luxus? Ezek a drága gépek is annak számítanak szinte!

És gondolom azért nem vesz egy traktor helyett mert nem hülye, azzal legalább dolgozik, nem csak viszi a pénzt.

És ha egy "nõnek" a bömös (pénz) számít inkább az már régen rossz!

Azért venni, hogy legyen ezeknek a r..b.ncoknak mivel kényeskedni? Legyen már eszetek, ne a gatyátokban tartsátok! :)

2013. aug. 20. 14:48
 39/73 A kérdező kommentje:

"Amúgy ha annyi traktor,gépek vannak,miért nem veszel akkor egy BMW-t és már te is menõ leszel,ha annyira az akarsz lenni,vagy ha nincs lóvé,miért nem adsz el egy trakit,s veszel egy bmw-t ? :))"

Vennék én BMW-t csak mi célt szolgáljon? Nem jó semmire! Van egy kicsit nagyobb eső és kikell menjek az egyik dűlőbe azon nyomban elakadnak aztán jöhetne egy traktor kihúzni:)

Vagy valamit kis apróságot kikell vigyek valamelyik parcellára mivel vegyem? Mondjuk 100 liter gázolajért vegyem el a nagy teherautókat? Hát nem lenne gazdaságos!

Az meg megnem fordulna a fejemben, hogy traktort eladjak egy BMW-ért. A traktort hasznot hajt a BMW meg csak viszi a pénzt. Na meg else adhatnék traktort mert a családi cégé mind nem saját. De ha lenne saját traktorom egy kocsiért se adnám oda.

"Vagy csak érdekelne,hogy miért buknak a nõk a bmw-re?"

Persze csak érdekel. Nem akarok én kocsival csajozni. Meg amúgy se akarok csajozni már. Van én nekem egy szép menyasszonyom. Aki külsőleg eléggé hasonlít egy plázacicára, de szerencsére észbe többel van megáldva náluk.

Csak érdekel tényleg, hogy miért buknak a csajok erre. Még hónapokkal ezelőtt volt, hogy benn ültünk a testvéreimmel meg unokatestvéreimmel a sörözőbe, iszogattunk. Aztán halottam, hogy két csaj beszélget és mondja az egyik a másikának, hogy milyen jó pasival ismerkedett meg, meg BMW-je van, meg milyen menő. Ugye azt mondják a csajok buknak a pénzes pasikra. Na most olyat még halottam, hogy aztmondja valamelyik, hogy de menő mert John Deere-je van. Pedig valószínűbb, hogy vagyonosabb ember az akinek van egy John Deere-je mint az akinek van egy BMW-je. Mert akkor ezek szerint mégcsak nem is a pénz számít csak a felszínesség.

Na mindegy nem tudom. Biztos én vagyok a buta paraszt, de akkor se értem benne a logikát:)

2013. aug. 20. 14:52
 40/73 anonim ***** válasza:
91%
Traktoros gazdag parasztgyerekhez -értelmes parasztlány való ,Bmw-s menőzőhöz meg a kikent plázapipi , ennyi a történet. Nem jó keverni ezeket a dolgokat :)
2013. aug. 20. 16:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!