Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a plázacicák tudnák mennyib...

Ha a plázacicák tudnák mennyibe kerül egy traktor akkor a parasztgyerekek lennének a menők nem pedig a BMW-sek?

Figyelt kérdés

Ha megnézi az ember minden jó csaj ilyen BMW-kben meg Audi-kban meg ilyenekben ül a jobb egyen. Meghát ugye úgy szól a fáma, hogy a csajok buknak a kocsikra. De nem értem miért menő mondjuk egy 5-ös BMW? Mi a menő benne? Azért mert "drága"? Akkor miért nem buknak inkább a parasztgyerekekre? Nem tudják mennyibe kerül egy traktor? Mi mezőgazdasággal foglalkozunk. Az egész család. Fater a góré. Van 14 traktorunk. A nagyobbak 80-100 millióba kerültek, a közepesek 50-60-ba, a kisebbek 20-30 millióba. Van 4 kombájnunk, 80-100 milliók voltak darabonkint. Hát hol van ehhez egy himlő 10-20 milliós BMW? De már a 3-4 millió használt 5-ös BMW is menő a csajoknál. Mink annyiért gumit veszünk a nagyobb trakikra.

Na szóval ha a bájgúnár menő a BMW-vel akkor a paraszt gyerek miért nem menő a traktorral?:)

Tudom hülye kérdés:) De máma a sógorral ezen tanakodtunk aztán kíváncsi lettem mások véleményére is:)

Na ebédelek aztán menni kell vissza aratni:)

19/F

2013. júl. 16. 11:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
14%
birnak,még Ferrari-t is venni,csak tudod a paraszt az paraszt marad mindörökké :) tisztelet a kivételnek...ja és még az ilyen 14 traktoros burzsujok elégedetlenkednek hogy nincs elég pénz!!szánalmas
2013. szept. 17. 23:14
 62/73 anonim ***** válasza:
74%

" birnak,még Ferrari-t is venni,csak tudod a

paraszt az paraszt marad mindörökké :)

tisztelet a kivételnek...ja és még az ilyen 14

traktoros burzsujok elégedetlenkednek hogy

nincs elég pénz!!szánalmas"

Te vagy a szánalmas kis 10 éves panelpatkány! :)

Bele kell fogni, nem nyivákolni, de hát te jó ha a nevedet le tudod írni.

És egy traktor magasabb műszaki színvonal mint a fostalicska béemvé, ferrári, de hát te ezt úgysem tudod felfogni! :D

2013. szept. 17. 23:23
 63/73 anonim ***** válasza:
12%

" realizálhat a cégetek évente, de Neked kell

kombájnozni. Na persze.

Illetve nem bírtok bepréselni a kb 800-1000

milliós költségek közé 1 BMW-t. Ne

röhögtess..."

Ha kamu, ha nem te egy kretén lehetsz.

Max. a sok felsorolásnak lehet jó ha a fele igaz.

Mi zárja ki, hogy ne arasson saját maga, a saját kombájnával?

2013. szept. 17. 23:27
 64/73 anonim ***** válasza:
0%
magasabb műszaki szinvonal??úgyan már hol élsz ember???ja és te vagy a panelpatkány te sz"rcsimbók...
2013. szept. 18. 00:05
 65/73 Flector 67 válasza:
0%
Az zárja ki, hogy aki évente 100 milliókat keres, ritkán kombájnozik. Akinek 500 millió forint értékben van pénze, ritkán gazdálkodik rajta saját maga. És harmadrészt, aki évi 100 milliókat keres, nem egy szaros BMW-n spórol. A kretén meg max Te vagy. Már bizonyítottad.
2013. szept. 18. 00:35
 66/73 anonim ***** válasza:

" magasabb műszaki szinvonal??úgyan már hol

élsz ember???ja és te vagy a panelpatkány te

sz"rcsimbók..."

És te kisfiam? Bizonyítsd az ellenkezőjét, kis hülyegyerek! Olyan súlyú munkagépekkel is dolgozik mint az imádott autód. Akaszd ezekek utána a retek béemvédnek aztán szájalj kisgyerek!

2013. szept. 18. 07:10
 67/73 anonim ***** válasza:
74%

" A kretén meg max Te vagy. Már

bizonyítottad."

Te se nagyon győztél meg az ellenkezőjéről, mint a 67-es IQ.

Még, hogy én, hahahahahahaha!

Mert nem jutott el a tudatodig, pedig már ki lett fejtve, ha nem egy mesemodó a gyerek, hogy talán azért nem vesz ilyen szemetet, mert az nem keresi a pézt.

Amúgy is a mezgazban terepjárókat vesznek inkább, a földutakon járni, az urbán parasztok meg azért, hogy "menőzzenek", meg 2 centi hó már közlekedési káoszt okoz a "nagyvárosokban"! :D

2013. szept. 18. 07:19
 68/73 anonim ***** válasza:
100%

hali flector 67!

olvasom, hogy ide ki mit írkál.

a pénz nem feltétele, h ne dolgozzon vki.

ismerek néhány újgazdag mezőgazdasági vállalkozót , és bizony a gumicsizmát, meg a traktorkormány tekergetés ők sem vetik meg:)

pedig palotákban élnek...na , ilyen is van ám, azt nem tudom h a kérdező, vagy itt a többség mit állít, mert nem nagyon olvastam végig, de vannak dolgos milliomosok, hiszen nap mint nap látom őket.

2013. szept. 18. 07:36
 69/73 anonim ***** válasza:
74%

" a pénz nem feltétele, h ne dolgozzon vki.

ismerek néhány újgazdag mezőgazdasági

vállalkozót , és bizony a gumicsizmát, meg a

traktorkormány tekergetés ők sem vetik meg:)

pedig palotákban élnek..."

Ez így van, kb. én is ezt akartam kifejteni, még ha nem is úgy sikerült. :)

Nem kizáró ok, hogy a tulaj ne üljön a sajátjára rá ha ennyi pénze van. Én is tudok olyanokat akik ráülnek, pedig nem ágrólszakadtak!

2013. szept. 18. 07:45
 70/73 Flector 67 válasza:
0%
Hát én nem ülök rá:) Biztos lusta vagyok. Mondjuk mást is tanultam. Csak mondom nekem az a fura, hogy ilyen cégeknél (tudom, nekem is ilyen nagyságú van) egy 20-30 milliós BMW nem tétel. Ennyire nem lehet zsugori.
2013. szept. 18. 08:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!