Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gáz, ha 24...

Szerintetek nem gáz, ha 24 évesen nem dolgozom sehol? Nem ciki, hogy a szüleim tartanak el, fizetik a hobbijaimat, tankolják az autót, motort meg ők adják úgymondván a "fizetésemet", amiből eljárogatok ide-oda, egyszóval mindent ők fizetnek? **

Figyelt kérdés

vagyis hogy még egyetemre járok, de a volt osztálytársaim (a gimis osztálytársakra gondolok)már 99%-ban dolgoznak valahol, van aki már családos is. Ha hívom őket bulizni vagy valahova szórakozni, észrevettem hogy újabban lerázogatnak (pl. hogy fáradtak mert dolgoztak, vagy otthol kell valamit megcsináljuk és nem érnek rá vagyhogy hóvége van és nincs rá keret stb.)

**Még mielőtt valaki parazitának tartana, megjegyzem hogy nem húzom le anyámékat, van miből adni, és eddig soha nem mondták hogy menjek dolgozni ha venni akarok valamit.

2013. júl. 11. 20:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
19-es, a megnyilvánulásod stílusa mindent elárul rólad.
2013. júl. 12. 10:02
 22/32 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, akkor jó! A kérdésedből ez nem derült ki, csak egy elkényeztetett gyerek sopánkodása, hogy a gimis barátai nem buliznak vele, mert dolgoznak. Ha tényleg így van, ahogy írod, akkor végezd el szépen lassan az egyetemet, aztán legyél orvos. Amúgy hanyad éves vagy?
2013. júl. 12. 10:07
 23/32 anonim ***** válasza:
20-as, de hát te is lenézed a kérdezőt! Akkor?
2013. júl. 12. 10:11
 24/32 anonim ***** válasza:
mit néztem le rajta? olvasd már el a hozzászólásaimat!
2013. júl. 12. 10:12
 25/32 A kérdező kommentje:
22-es válaszoló, jelenleg Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus szakon vagyok III. éves, jövőre végzem el. Ezután fogom kezdeni (2014 szeptember)az Általános orvos szakot, mivel elsőre nem vettek fel csak a másodikként megjelölt szakra, arra amire most járok. Februárban fogom beadni a jelentkezésemet újra, de már csak költségtérítéses formába hogy biztosra felvegyenek
2013. júl. 12. 10:22
 26/32 anonim ***** válasza:

"megnyilvánulásod stílusa mindent

elárul rólad."

Jól van, látom téged is megérte taníttatni, igazi mindentudó lettél. Akkor szerencsére azt is tudod, hogy nem volt pénzem elutazni se a legközelebbi egyetemig, nem is vagyok akkora májer, hogy gyõzzem munka mellett, és nem is volt olyan az érettségim, ami akkoriban elég lett volna, részben az alkoholista apám rendszeres mūsora miatt. Azt is tudod nyilván, hogy nem dédelgetem azt a régi haragot, inkább felrázom az ostoba birkákat, hogy mindent ne tūrjenek, vegyék emberszámba magukat és egymást. Ez a legalja, hogy természetes dolgozni elsõ szak mellett! Aki csinálta, tudja, mekkora hátrány! Kimerülten lehetsz akármekkora zseni! De ha jobb a bégetés, nem rontom én el neked...

2013. júl. 12. 11:18
 27/32 bumbi02 ***** válasza:

Tudok mit felmutatni, van saját házam (nem lakás, kertes ház de nem lakok benne), autóm, motorom, párkapcsolatban élek.

És ezt te érted el, vagy beleszülettél? Mert ha nem dolgozol, akkor nehéz elképzelnem hogy saját pénzből autó,motor, kertes ház... Illetve a lottó 5-ösből talán...

2013. júl. 14. 19:16
 28/32 A kérdező kommentje:
Természetesen nem saját erőből értem el, de a lényeg hogy van.
2013. júl. 15. 08:40
 29/32 bumbi02 ***** válasza:
Látod, ez az amit rosszul látsz. Abból a szempontból hogy tudsz hol aludni ha kell, tudsz közlekedni az autóddal, motoroddal tényleg az a lényeg hogy van.. De ha azzal akarsz példálózni hogy elértél már valamit az életben, akkor egyik se a te érdemed, tehát felesleges felhozni, azt hogy szüleidtől mit kaptál, mert azt nem te érted el. 30-33 évesen elkezdeni élni, szerintem már kicsit késő..
2013. júl. 15. 10:13
 30/32 A kérdező kommentje:
miért akkor kezdenék el élni? most nem élek?? arról nem tehetek, hogy az egyetem nem ad orvosi diplomát 2 év alatt, azt meglehetne oldani hogy elvégzek vmi lom szakmát és dolgozok benne. De én abba szeretnék dolgozni, amit szeretek, nem pedig egy életen át olyanba amit utálok, sajnos 30-33 évesen fogom tudni elkezdeni a munkát, de azt valószínű hogy már nem magyarországon. Ezzel már nagyon eltértünk a kérdésemtől
2013. júl. 15. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!