Ciki 23 évesen a gyerekosztályon vásárolni? Lány vagyok
Figyelt kérdés
152-es méretet hordok...
Olyan rosszul érzem magam, hogy megbámulnak az eladók, meg a vásárlók is, meg mindig azt hiszik, hogy bamba vagyok, és nem veszem észre, hogy a gyerek részlegen vagyok és "felvilágosítást nyújtanak" a felnőttrészleg hollétéről... :S
van egy ismerősöm, 36 éves és kénytelen a gyerekosztályon vásárolni, mert iszonyú picike :)
tojd le, hogy ki mit mond, meg hogy megbámulnak, mi közük van hozzá. ne adj olyan emberek véleményére, akiket életedben egyszer látsz!
2013. jún. 27. 12:54
2/8 Antimod válasza:
Mondd azt, hogy a húgodnak veszel valamit, és kész. A próbafülkébe pedig úgysem mennek utánad.
2013. jún. 27. 12:58
3/8 anonim válasza:
Mondd azt hogy 13 vagy, csak érettebbnek tűnsz a korodnál. :D
2013. jún. 27. 12:59
4/8 anonim válasza:
Én is alacsony vagyok, előfordulok én is néha a gyerekosztályon. Kicsit furán érzem magam, mikor látom, hogy megnéznek, de igazából nem érdekel, mit gondolnak. Nem a 12 éveseknek való ruhákat nézegetem, attól, hogy alacsony vagyok, nem a pöttyös kislányruhákat veszem meg.
2013. jún. 27. 13:02
5/8 anonim válasza:
30éves vagyok és gyerekosztályon veszek cipőt, mert női 36os sportcipők marha drágák, ha van egyáltalán, a 36os gyerekcipő meg feleannyiba kerül.
Nem igazán érdekel, mit gondolnak. Polót is vettem már magamnak, meg hajcsattot is. Úgyanis a női osztályon nincs hello kittys poló, meg HKs hajgumi sem
2013. jún. 27. 13:16
6/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki! :) Ne törődj vele, mit gondolnak rólad az emberek, úgysem ismered őket. Ha tehetném, én is sokszor választanék magamnak valamit a gyerekosztályon, olyan szép holmikat csinálnak nekik! Sajnos viszont én nem vagyok picike, egyik sem jönne rám. :D
2013. jún. 27. 13:29
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,véleményeket!! :)
2013. jún. 27. 14:07
8/8 anonim válasza:
Nekem 21 éves férfiként gyerek osztályon kell cipőt vennem, mert 39-es lábam, és a férfi méret általában 40-től kezdődik, na ez mennyire ciki? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!