Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk ha a barátnőtöknek...

Fiúk ha a barátnőtöknek striás (lila csíkos) lenne a feneke zavarna titeket? Vagy undorodnátok? A stria elmúlik ha formálom a fenekem?

Figyelt kérdés

2013. jún. 17. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10-es!

Íme: [link] - friss stria combon

Előbb élénkvörös, aztán halványul, majd bőrszínűvé válik.

Minden stria "átmegy" ezen a változáson, de ha nem érint nagy területet, nem biztos, hogy egyből, még "vörös korában" észreveszed.

2013. jún. 17. 22:23
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

Tehát tulajdonképpen minden stría átalakul bőrszínűvé, ne nevezzük lilának, mert a lila szín általában csak egy kezdetleges forma. A bőrszínű stríák pedig nem vészesek.

Én is gyakran hallottam másoktól, hogy mennyire paráznak a stríáik miatt, de a vonzó test egyáltalán nem ezen bukik.

2013. jún. 17. 22:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hát, nekem is van pár a fenekemen, meg az oldalamon is. Sőt, a combom belsejénél is, mikor meghíztam sajnos kijöttek. De senkit nem érdekel, elhalványultak, és megszerettem őket, már hozzám tartoznak :)
2013. jún. 18. 08:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a felkarom belső részén és a hasamon is van. De a hasamon lévő arra emlékeztet, hogy ott nőtt benne a kicsi lányom, így nem zavar.
2013. jún. 18. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
jaja, a felkaromon nekem is van, mert hirtelen híztam, és először sötét volt, elég csúnya, de már nem nagyon látszik
2013. jún. 18. 09:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Egyébként írtam hogy NEKEM lilás? Egy szóval sem.... csak gondoltam ha leírom úgy hogy bőrszínű akkor meg problémáztok hogy olyan nincs is meg stb. nem azért írtam ki, hogy fikázzatok hanem , hogy adjatok tanácsot!! Akik normális válaszokat adtak, köszi!
2013. jún. 18. 10:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Az nem csak terhességtől alakulhat ki,hanem hirtelen hízástól is,nem tud olyan gyorsan nyúlni a bőr..

Idővel majd elfehéredik,kissé fényes lesz,szóval örökre soha se tűnik el,csak amit írtam halványul,fehéres,fényes lesz.Orvosnál,bőrgyógyász vagy nem tudom hol most,vannak módszerek az eltüntetésre,egyszer láttam tv-be róla dolgokat,de gondolom árát is megkérik....

Ha ezt valakit zavar,akkor elég gáz a feje.Pedig sok embernek előfordul ilyen,férfiaknak is...

Majd ha érettebb leszel,akkor érettebb palit is találsz akit ez fogja a legkevésbé érdekelni,ne aggódj.

2013. jún. 18. 11:59
 18/18 anonim válasza:
100%

Ahogy előttem írták, nem fog elmúlni, csak bőrszínű lesz. A hátam tele van velük, mert túl gyorsan nőttem, most már csak bizonyos fényviszonyoknál látom és nem olyan vészesek.

21/F

2013. jún. 18. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!