Fiúk ha a barátnőtöknek striás (lila csíkos) lenne a feneke zavarna titeket? Vagy undorodnátok? A stria elmúlik ha formálom a fenekem?
10-es!
Íme: [link] - friss stria combon
Előbb élénkvörös, aztán halványul, majd bőrszínűvé válik.
Minden stria "átmegy" ezen a változáson, de ha nem érint nagy területet, nem biztos, hogy egyből, még "vörös korában" észreveszed.
Tehát tulajdonképpen minden stría átalakul bőrszínűvé, ne nevezzük lilának, mert a lila szín általában csak egy kezdetleges forma. A bőrszínű stríák pedig nem vészesek.
Én is gyakran hallottam másoktól, hogy mennyire paráznak a stríáik miatt, de a vonzó test egyáltalán nem ezen bukik.
Az nem csak terhességtől alakulhat ki,hanem hirtelen hízástól is,nem tud olyan gyorsan nyúlni a bőr..
Idővel majd elfehéredik,kissé fényes lesz,szóval örökre soha se tűnik el,csak amit írtam halványul,fehéres,fényes lesz.Orvosnál,bőrgyógyász vagy nem tudom hol most,vannak módszerek az eltüntetésre,egyszer láttam tv-be róla dolgokat,de gondolom árát is megkérik....
Ha ezt valakit zavar,akkor elég gáz a feje.Pedig sok embernek előfordul ilyen,férfiaknak is...
Majd ha érettebb leszel,akkor érettebb palit is találsz akit ez fogja a legkevésbé érdekelni,ne aggódj.
Ahogy előttem írták, nem fog elmúlni, csak bőrszínű lesz. A hátam tele van velük, mert túl gyorsan nőttem, most már csak bizonyos fényviszonyoknál látom és nem olyan vészesek.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!