Stria Avagy Csíkos a hátam?!
Figyelt kérdés
Sziasztok . Kiváncsi lennék a közösség véleményére mivel én "Gyorsan nőttem" és felszakadt a hátam és striás csíkok vannak rajta:S .. És azt szeretném tudni ti mit gondoltok erről :O2010. aug. 26. 20:25
1/14 anonim válasza:
Nekem is vannak... Én is gyorsan nyúltam meg, olyan hülye helyeken lettek, hogy nemigaz. Térdkalácsomon, lapockámon mindkettőn, hónaljamnál. Ha kicsit le vagyok barnulva, nem látszanak annyira. Kamaszkoromban pirosak voltak, dehát nyilván akkor voltak "frissek", már csak icipici hegek. Szerintem semmi baj nincs velük, van, aki erre hajlamos.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Nekem még vörösek de nagyon irritálóak szinte már felmentek a lapockáimig :S és ez zavar és most 4 hónapja elkezdtem a testépítést is és nemtom hogy ez jót e vagy rosszat tesz-e neki ?! Remélem csak jót :D
2010. aug. 26. 20:46
3/14 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Mit értesz testépítés alatt? Mert ha hajlamos vagy rá, hogy striáid legyenek, akkor igencsak ártasz a bőrödnek ezzel. Kenegesd magad nagyon alaposan minden nap jó zsíros testápolóval. A striák emlékeim szerint úgy jelennek meg, hogy eleinte piros a bőr ott, majd nagyon elkezd viszketni. De ez is valamiféle bőrfeszüléssel kezdődik. Ha ilyen van, kend be alaposan sokszor.
4/14 A kérdező kommentje:
Szóval . Akkor nyugodtan folytathatom csak kenegessem Testápolóval?Nem szedek semmit az kéne hogy még jobban szétszakadjak , vagy nagyon ritkán hátazok és úgy kicsit terhelem . Sokat nyújtózok azért h a bőrőm megszokja ..
2010. aug. 26. 20:58
5/14 anonim válasza:
Testápoló lóf.aszt sem ér, Istenem, ekkora blődséget... A stria kötőszöveti szakadás, nem a felső hámréteg valamilyen sérülése, nem vízhiányos bőr, amit testápolóval kell kenegetni. A STRIÁT NEM LEHET ELTÜNTETNI! ISMÉTLEM, NEM LEHET ELTÜNTETNI. Idővel elhalványodik magától.
6/14 A kérdező kommentje:
:D Nem Akarom eltűntetni Mert TUDOM LEHETETLEN CSAK ELHALVÁNYÚL . Csak ha edzek erőteljesen nem szakad e tovább? az érdekelne nagyon ...
2010. aug. 26. 21:20
7/14 anonim válasza:
Uhh :S nekem a combom belső felén van sok a hirtelen hízástól.
8/14 A kérdező kommentje:
A Hízás igen.. Az is :/ Sajnos ..
2010. aug. 26. 21:38
9/14 anonim válasza:
Menj már... miért szakadna tovább? Nem zsírpapír vagy celofán a bőröd. Látom nem értetted a kötőszövetes részt.. Nyílván nem két hónap alatt akarsz "nagyra nőni" a testépítéssel. Fokozatos, rendszeres erősítésel, súlyzózással nem lesz gond.
A testápolós és a kedves kérdező hol volt általános iskolai biológia órán, hetedikben, mikor a bőrt és tsait tanították?
10/14 anonim válasza:
22:06- hol voltam biológia órán? tanulok anatómiát egyetemen pszichológia szakon. Ott mélyebben volt szó a bőrről, mint a te színes kis biológia könyvecskéidben.
Van kifejezetten erre készült testápoló.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!