Miért mondják a szüleim hogy ciki 5-6 x sorbaállni koláért mikor osztják ingyen? Jövő héten hol fogják osztani a zérót és mikor?
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 22:46
21/26 anonim válasza:
Nem poénból osztogatják a kólát, hanem azért, hogy esetleg olyan emberrel is megkóstoltassák, aki magától nem venne stb. Ez nem jófejkedés a magadfajta ingyenélők felé, hanem tiszta biznisz. Ezért nem hirdetik meg. Mert akkor mennének azok, akik 20 percenként arra járnának meg csapatostul vinnék el, amikor baromira nem erre van kitalálva - ha meg esetleg szólnak, hogy többet már ne, akkor jön a hőbörgés, hogy "hőőőő, de hát elvileg ingyér kéne lennie, diszkrimáltok, hülyék!". Egyébként az egy dolog, hogy az ember kihasználja az ilyet, és egy kólát elvesz, de 6x visszamenni már parasztság és parazitaság, már ne haragudj, akinek van tartása, ilyet nem tesz,
22/26 anonim válasza:
Én a Tescóban szoktam kóstolni néha, sajtokat meg édességeket. Mindig csak egyszer. Aztán feltűnt, hogy pl. a Milka csokit, drágább édességeket szinte alig teszik ki a kis hostess lányok, csak annak adnak, aki külön odamegy, és kér. Először nem értettem, aztán ismerős ajánlotta, vegyek olcsón termékeket, majdnem féláron. Mikor rákérdeztem, honnan van, kiderült, hogy a kis hostess lányok kapnak egy nagy mennyiséget kóstoltatni, és azért nem kínálják az embereknek, mert ami megmarad, azt elhozzák, és eladják.
23/26 anonim válasza:
nem ciki sorba álni főleg ha csóró vagy :D "potya jó ha sz*r is"
24/26 anonim válasza:
Én is hostesskedtem kóstoltatás témában, és a műszak végén a főnök, az ügynökség embere maga mondta, hogy ami megmaradt, az nyugodtan vigyük haza, mindig igazságosan elosztottuk.
Ez is a fizetésünkhöz tartozott.
De olyat sosem csináltunk, hogy emiatt ne lett volna kitéve az embereknek a cucc, hogy több maradjon. Nem is lehetett volna, mert a főnök folyamatosan ellenőrzött.
Szerintem ők sem önszántukból csinálják, vagy valami más miatt mondja a főnök nekik, hogy ne adjanak boldog-boldogtalannak, mert bizonyára akkor a sok "csóró" odajárna "zaklatni" őket.
25/26 anonim válasza:
Biztos, hogy mindent szabályosan csinálnak, mert akár a Milka embere is odamehetne civilben ellenőrizni, hogy rendben megy-e minden, nem élnek-e vissza a kapott cuccokkal, és bizonyára így is van, multiéknál nincs ingyen semmi, kapnak ők szerintem ellenőrzést, csak talán nem is tudnak róla.
26/26 anonim válasza:
inkább vizet igyál vagy sört (igen a kólától az is egészségesebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!