Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért mondják a szüleim hogy...

Miért mondják a szüleim hogy ciki 5-6 x sorbaállni koláért mikor osztják ingyen? Jövő héten hol fogják osztani a zérót és mikor?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 22:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
36%

Miért vennék meg minden sz.rt?

Csak olyan dolgot veszek amire szükségem van. Arról meg tudom, hogy nem sz.r mivel szükségem van rá.

Ha sz.r lenne nem kéne.

Ja hogy te mindig mindenféle vackot megveszel?....értem.

2013. jún. 8. 23:18
 12/26 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem nem ciki, hanem poén. Én mindig kihasználom, ha valamit ingyen osztogatnak az osánban. Ittam így olyan bio tejet, vagy mit, meg ettem csokit, péksütit, mindent:)
2013. jún. 8. 23:18
 13/26 anonim ***** válasza:
51%

Tudod, erre való a kóstolás, hogy kiderüljön ízlik e ;)

Nah mind1, látom az IQ szint megvan...

2013. jún. 8. 23:19
 14/26 anonim ***** válasza:
14%

De nem réted, hogy én lesz.rom minek milyen íze van és rohadtul nem akarok új dolgokat összeszedni?....Az én IQ szintem csak hagyd pihenni mikor egy ennyire egyszerű dolgot nem vagy képes felfogni.

A kenyérnek ismerem az ízét, a vízét is, kell más? minek?! újgazdag.

2013. jún. 8. 23:21
 15/26 anonim ***** válasza:
74%
Mert nem illik torkosnak lenni, telhetetlennek. Kipróbálni adják, légy hálás egyetlen darabért is, hiszen a gyártónak is pénzébe került, ne akarj többet és többet.
2013. jún. 8. 23:24
 16/26 anonim ***** válasza:
87%
Ne keverjétek a dolgokat, a kóstoló pont arra van, hogy bárki megkóstolhassa, ezzel nincs gond. Nevetségessé az az ember válik, aki kóstolás után újra meg újra visszamegy, addig tömi magát, míg ki nem pukkad, akkor is, ha nem ízlik igazán a termék, de hát ingyen van, akkor elhordja.
2013. jún. 8. 23:25
 17/26 anonim ***** válasza:
83%
A kostolassal nincs gond, azzal igen, ha valaki hatszor megy vissza. Azert van ingyen, hogy mindenki kiprobalja, es nem azert, hogy te felzabald-megidd masok elol. Erted?
2013. jún. 8. 23:30
 18/26 anonim ***** válasza:
16%

14 Én is szeretem a rétet. A nulla százalékos vagyok.

Lepontoztak nullára. Miért? Tök poén így sorba állni, nagyon is vicces.

2013. jún. 8. 23:33
 19/26 anonim ***** válasza:
84%

Ez olyan, mintha vendégségben lennél, ki lennének téve a kaják, erre felzabálnád mindenki elől.

Úgy kell venni ott is, hogy másnak is jusson.

2013. jún. 8. 23:38
 20/26 anonim ***** válasza:
51%

Biztos megérdemelted.

engem is, és?...sírjak?

2013. jún. 8. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!