Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nőként nem tudom elviselni a...

Nőként nem tudom elviselni a nőket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A hideg ráz tőlük, nem tudok két értelmes mondatot váltani velük, sajnos rá kellett döbbennem, hogy a hímsovonoszta dumák nagy része igaz... a legtöbb nő ostoba, szűk látókörű, kibírhatatlan, kötekedő, nagyképű, nincs humorérzékük (legalábbis nem kifinomult), önzők, utálkozóak és még sorolhatnám. Soha nem is jöttem ki velük, már iskolában is mindig a fiúk társaságát kerestem. Sosem volt barátnőm, mindig inkább fiúk/ férfiak.

Viszont ez két oldalról sem jó:

1, Sokszor félreértik azt, hogy férfiak társaságában érzem jól magam. Persze ezt is főként nők részéről kapom meg, hogy mekkora k..va vagyok, hogy minden férfit fel akarok szedni. Holott korántsem erről van szó, egyszerűen velük tudok normálisan beszélgetni, nevetni.

2, A férfiak, bérmennyire is mondta már több, hogy nem vagyok az a "tipikus nő", meg jófej vagyok, értelmes, mégsem tudják levetkőzni azt, hogy egy nő van ott, és úgy viselkednek. és sokszor ők is flörtölésnek veszik a beszélgetést.

Ebben a helyzetben nem találom a helyem. Többször nyitottam már amúgy a nők felé és "adtam esélyt" a dolognak, de rövid időn belül rá kellett jönnöm, hogy nem, ezt nem bírom. Pedig nagyon társasági ember vagyok. Mit tehetnék, hogy ne legyen ilyen kényelmetlen ez? 25 éves vagyok.

2013. jún. 4. 01:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

en is ilyesmi vagyok mint te, mindig is fiukkal baratkoztam mert sokkal ertelmesebbek mint a nok. csak rajottem hogy sajnos ez nem vezet sehova, mivel mindig van 1 vagy tobb aki tobbet akar, aztan ebbol csak a nezetelteres lesz ha en nem akarok semmit. ha akarok, es esetleg vege lesz, akkor megintcsak boritekolhato hogy elvesztettem egy baratot.

ha parkapcsolatom van akkor ertelemszeruen mar nem mehetek el csak ugy fiukkal logni ide-oda, foleg ha tudom hogy van amelyik tobbet is akar. mostanra jutottam el odaig hogy mar a fiukbol is elegem van, ok se jobbak csak mashogy hulyek mint a nok. elsore jobban kijovok veluk, de kesobb sokkal tobb gond van az egesszel.

27/N

2013. jún. 4. 08:51
 12/21 anonim ***** válasza:
49%
Én is ilyen voltam, de alakult később. Mondjuk én tudom miért, Bátyám van, fiú társaságba jártam kb. 14 éves koromtól, fiú padtársam volt a suliban, suli után is fiúkkal bandáztam, velük buliztam. A csajok hülye dolgaitól ki voltam, műköröm, kozmetikus, Cosmo, disco, mittomén... csak ez a téma ment, annyira nem érdekelt. Most már idősebben a munkáim miatt meg kellett tanulnom kijönni a női nem képviselőivel, és rájöttem, hogy az idősebb korosztállyal pl. remekül el lehet csevegni. Nem barátkozni, de jól ki lehet jönni velük.
2013. jún. 4. 09:30
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nincs túl sok különbség férfi és nő között. A férfiak is ugyanolyan sunyik, csak ugye remekül hazudnak. És egyáltalán nem egyenesek, egy náluk erősebb fickótól simán visszariadnak, csak a szájuk nagy. Meg elég primitívek is néhányan, amikor fel akarnak vágni dolgokkal. Szóval a két hülye nem kiegészíti egymást, a nők a sunyi, meghunyászkodó, szolgalelkű típusok, a férfiak meg fölényesek és nagy a szájuk, de nincs mögötte általában semmi. Csak a fizikai fölény mérvadó, ha a nő lenne erősebb, akkor a férfi lenne szolgalelkű és sunyi. Mint a hiénáknál, ott fordított a rend: [link]

És ott vannak persze a normális emberek, akikből sajnos mindig kevesebb van és nehéz őket megtalálni. Én mindenkivel kijövök, vannak férfi és nő barátaim is.

2013. jún. 4. 09:44
 14/21 anonim ***** válasza:

Barátkozz fiús lányokkal.

Egyébként ne vedd magadra, de olyan helyzet is van, amikor valamelyik nő azért utálja a többi nőt, mert ő maga nem mer vagy nem tud nő lenni. És ez az egész mögött irígység bújuk. Mert ha nem így lenne, nem irritálnának. akkor hidegen hagynának.

Mivel érzed, hogy valami így nem stimmel, picit te is legyél nő. Ezt nem gondolkodásban értem hogy változz, hanem vegyél kicsit nőcisebb ruhákat, kiegészítőket.

azért valljuk be, a fiúk is a nőcikért vannak oda, még ha tudják hogy ostobák és egyszerű teremtések.

egy fiús lány.

2013. jún. 4. 09:57
 15/21 anonim ***** válasza:
14 Én sem vagyok túl nőies, inkább a fiús felé hajlok, persze nőnek nézek ki. Próbáltam nőies ruhákban járni, egyik nyáron tettem egy próbát, de nem nekem való, utáltam, hogy mindenki bámul.
2013. jún. 4. 10:06
 16/21 anonim ***** válasza:
57%

Hogy mit tehetnél? Mondjuk nem kéne ilyen előítéletesnek és korlátoltnak lenni. Ennél gusztustalabb dolgot nem is nagyon ismerek, mint amikor egy nő hímsoviniszta! Térj már észre! Hülyének nézel minden nőt, csak mert nőnemű, azt hiszed ez rád nem vonatkozik? Hiába akarsz így felvágni meg benyalni a himsov. pasiknak, ők továbbra is "csak" nőnek fognak tartani!

Lehet, hogy azért ilyenek a tapasztalataid, mert eleve úgy állsz hozzájuk, hogy messziről süt rólad a gyűlölet és ezt rükrözik vissza. Aki a hímsoviniszta nézetekkel egyetért, az magában primitiv és nincs joga kritizálni senkit.

2013. jún. 4. 11:27
 17/21 anonim ***** válasza:
61%

És most idejön az összes "fiúkkal barátkozó" lány, és hosszas öntömjénező szöveget futtat SAJÁT MAGÁRÓL, hogy ők hogy jöttek ki egész életükben kizárólag a férfiakkal.

Ez hol válasz a kérdésre?

Ja végül is, a kérdező is ilyen, és írta, hogy a nők önzők.

És igen, túlbonyolítod. És túláltalánosítasz. Esetleg ha a férfi/nő szemüveget levennéd, meglátnád, hogy sok hülye férfi van azok közt is, akikkel vihogsz, ennek ellenére kedveled jobban a társaságukat. Na vajon miért?...

2013. jún. 4. 15:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs baj. Vagy pont egy ilyen barátnőt keress aki olyan mint te
2013. jún. 4. 16:07
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

17-es:

Te meg jössz és belekötsz a válaszadókba.

Majd mindenkinek megmondod, hogy mit válaszolhat?

Te is inkább foglalkozz a kérdéssel.

Senki nem mondta, hogy a férfiak között nincsenek hülyék.

Csak arról van szó, hogy a kérdező többnyire a férfiakkal jobban kijön.

Kérdező:

Szerintem légy nyitott mindkét nem felé, aztán vagy összejön a barátkozás vagy nem. Minden kettőn múlik.

2013. jún. 5. 07:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Csak éld nyugodtan az életedet sok férfibaráttal, ha úgy érzed jól magadat, de ne zárkózz el azért teljesen a nőktől!

van azért köztük is jó fej, majd találkozol olyanokkal is!

2013. jún. 5. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!