24 éves nőként hol ismerkedhetnék?
Figyelt kérdés
Eddig az egyetem jó terep volt, de most már abból kiöregedtem :D Szóval: hol tudok korombeliekkel könnyen ismerkedni?2013. máj. 31. 21:29
1/18 anonim válasza:
Ez örök dilemma. Itt is, vagy más fórumon, személyesen meg koncerten pl.
2/18 anonim válasza:
Buszon,könyvtárban és a többi ilyen milliószor hangoztatott helyen.Szerintem bárhol lehet.Akár a boltban is.
3/18 szami6 válasza:
Szerintem bárhol lehet:utcán,haverokkal stb.
De egy szórakozóhely mindig jó terep. ;)
5/18 A kérdező kommentje:
Oké, rosszul tettem fel a kérdést :)
Nekem ez a "direkt" ismerkedés nem jön be. Szóval inkább olyan helyre gondoltam, ahol összejön egy-egy társaság, ilyesmi.
2013. máj. 31. 21:34
6/18 anonim válasza:
A szórakozóhely pont a legrosszabb hely szerintem.Zaj van és sötét.Ráadásul majdnem mindenki segg részeg.Az emberek többsége futó kalandokért jár ilyen helyekre,nem kapcsolatot keresni.
7/18 anonim válasza:
Konditerem. Ott mindig vannak jó pasik is, normálisak is, én onnan válogatnék.
8/18 anonim válasza:
Vannak ilyen és nem ilyen célra túrázó szakkörök.
9/18 A kérdező kommentje:
Konditerembe nem merek menni :) Sose voltam még, és tudom hogy ciki, de ijesztőnek tűnik számomra :)
2013. máj. 31. 21:37
10/18 anonim válasza:
Pedig jöhetnél a konditerembe velem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!