Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan sírsz, ha fáj és...

Hogyan sírsz, ha fáj és hogyan tudod abbahagyni a sírást? Mit mondasz magadnak?

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam sírni. Az elmúlt két évben kétszer sírtam. Egyszer fogorvosnál (:D) meg egyszer egy vizsga miatt,mert azt hittem hogy hibátlan lesz és kettes lett...

Pedig a sírhatnék gyakran rámjön de akkor hallgatok valami zenét,összetörök pár dolgot és megnyugszom átmenetileg

2013. máj. 26. 21:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Én bármin tudok sírni, akár egy filmen, könyven, vagy épp valaki megbántott, vagy szakítottak velem. Napokig tudok sírni... Nem mondok magamnak semmit, néha benyőgök annyit, hogy nem éri meg, mindig tovább mentem, akkor most se lesz másképp... És abba hagyom. Van, amikor tényleg nem mondok semmit, ha minden kijött akkor úgy is abbahagyom.
2013. máj. 26. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Az össze török pár dolgot az nekem is működik... Akkor is kijön belőlem minden, és egyből lenyugszok.
2013. máj. 26. 22:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Olyankor elkezdek ütni valamit oda képzelek valakit ,mintha őt ütném, bőgök és egy idő után abba hagyom.
2013. máj. 27. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!