Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám abbahagyni a...

Hogyan tudnám abbahagyni a sírást?

Figyelt kérdés
mostanában jól összejöttek a dolgok otthon,veszekedtem szüleimmel elég durvákat vágtak a fejemhez. én ezt nem nagyon tartom igazságosnak úgy tűnik mint ha csak kihasználnának. barátom áll mellettem mindíg Őt meg el akarják tiltani tőlem.(ráfogják hogy most a suli a legfontosabb,nem vagyok rossz tanuló. )folyamatosan sírok 2 órája. elment a kedvem az élettől. nem értem miért nem tudtam kapni egy normális családot. : ( 16/L
2012. aug. 28. 21:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nézz meg egy Showder Klub részt youtuben.
2012. aug. 28. 21:37
 2/20 A kérdező kommentje:
nemtudom magam lenyugtatni ideges is vagyok... megpróbálom köszönöm.
2012. aug. 28. 21:38
 3/20 anonim ***** válasza:
82%

ne akard abbahagyni, nem jó ha elfolytod.

sírd ki magad, aztán aludj rá egyet.

hidd el, utána már nem fogod ennyire drámaian látni a dolgokat.

velem is előfordult már ilyesmi.

2012. aug. 28. 21:40
 4/20 anonim ***** válasza:
60%
Töltsd le a Magic Mike-ot. Jobb ötletem nincs. :/
2012. aug. 28. 21:40
 5/20 aspikami ***** válasza:
100%
Nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=Ykkt-dszv7U Ha ez sem vidít fel akkor nem tudom mi
2012. aug. 28. 21:43
 6/20 anonim válasza:
25%
néz mondgyuk cuki képeket lis kutyás vagy egy vigjátékokt
2012. aug. 28. 21:44
 7/20 A kérdező kommentje:
nagyon jó film már láttam. aggódom barátom miatt. :( másfél órája ki van kapcsolva telefonja és elég messze lakik. (külföldön) leginkább miatta vagyok ideges ,nagyon félek hogy.. áhhn . nem mondok ilyeneket...
2012. aug. 28. 21:44
 8/20 anonim ***** válasza:
Ha semmi sem segít, akkor írj. Próbálok segíteni.
2012. aug. 28. 21:45
 9/20 anonim válasza:
100%
figyelj én még kamasz vagyok de amikor levagyok törve akkor alszok telefonozok vagy gépezek vagy nézeek egy filmet mondjuk a bajos cajok vagy jack and jill probáld meg na mindegy virizsd felmagad valamivel amit a legjobban szeretsz
2012. aug. 28. 21:47
 10/20 anonim válasza:
[link] nézdmeg xD
2012. aug. 28. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!