Hogyan tudnám abbahagyni a sírást?
Figyelt kérdés
mostanában jól összejöttek a dolgok otthon,veszekedtem szüleimmel elég durvákat vágtak a fejemhez. én ezt nem nagyon tartom igazságosnak úgy tűnik mint ha csak kihasználnának. barátom áll mellettem mindíg Őt meg el akarják tiltani tőlem.(ráfogják hogy most a suli a legfontosabb,nem vagyok rossz tanuló. )folyamatosan sírok 2 órája. elment a kedvem az élettől. nem értem miért nem tudtam kapni egy normális családot. : ( 16/L2012. aug. 28. 21:28
11/20 A kérdező kommentje:
nagyon jót nevettem rajtuk. a sírás abba maradt de aggódok még mindig. köszönöm azért
2012. aug. 28. 21:56
12/20 anonim válasza:
Nézz Firka Villa epizódokat az indavideón. Én hülyére röhögtem magam.
13/20 anonim válasza:
A családod 16 éve áll melletted. A barátod... mióta is?
Sírás helyett inkább gondolkozz.
14/20 anonim válasza:
Most jobb lesz szerinted, ha sajnáltatod magadat a GYIK-en?
15/20 anonim válasza:
Ne vedd anyira a szivedre mindenkinek vannak 16 évesen konfliktusai a szülökel.De ök biztos csak jot akkarnak, csupán más szemszögböl nézik a dolgokat.
Mivel már több tapasztalatuk van.
Hogy miért nem tudtál kapni egy normális családott.
Ezt szinte mindenki ebben a korban igy érzi.Normálisak ök csak más generácio.
16/20 anonim válasza:
Hát, én ilyenkor a haverok/barátok tudtára adom, mi van, megvan a heti program, minden estére valaki, részmegoldásnak ez is jó :)
17/20 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy nem áll mellettem. : o
2012. aug. 28. 23:05
18/20 anonim válasza:
Na barátoddal mi lett? Felvette a telefont? Beszéltél vele?
20/20 A kérdező kommentje:
igen beszéltem vele. késett a vonat telefonja meg tönkrement. köszönöm szépen nagyon mindenkinek! :)
2012. aug. 30. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!