Mit csináljak? Nem bírom abbahagyni a sírást.14/L
Képzeljetek el egy általános iskolát, ahol mindenki érti a matematikát, sőt, még szeretik is azt.
Ennek az egyetlen oka egy bizonyos öreg néni, aki matematika és fizika tanításra hívatott..de nagyon zárkózott. 8 éve meghalt a lánya autóbalesetben. Akkor még nem is ismertem, csak ötödik osztálytól tanít minket, 4 éve...akkor jött vissza a depresszióból tanítani.
Ő volt az egyetlen akivel beszélhettem a problémáimról. Ő az egyetlen, aki tudja, hogy már hetedik osztály óta pszichológushoz járok anorexia és bulimia miatt..
Annyira szerette őt mindenki. De most mondanám, hogy majd jövőre visszajárok a középiskolából néha meglátogatni...de nyugdíjba megy.
Sosem fogunk többet találkozni.
Az egész annyira elkeserítő.:(
nekem gimiben volt ilyen tanárnőm,betegség miatt nyugdijazták hamarabb,jóban voltunk,feljártam hozzá beszélgetni a lakására.Közben segitettem ezt azt (gyerekei messze laktak)
az volt igazán fájdalmas,és örökre elveszités,amikor meghalt...
Köszönöm a válaszokat..
3..: Könnyen.:(
Van hogy nem eszek szilárd táplálékot 5-6 napig aztán az ájulás szélén szinte gyomor repedésig mindent megeszek, aztán kihányom. Undorító:( Van, hogy 1 hónapig nem hányok, de van hogy egy hétig naponta több alkalommal. Jönnek a nyaralások, előre rettegek:(
Jó mindegy.
Mit csinálj? Semmit. Nőlj fel, keress mást akivel beszélgethetsz ezekről a dolgokról. Ennyi.
szia:)
ne foglalkozz azokkal, akik nem értenek meg:) ne sírj, ne így fogd fel, mert attól még talizhattok:) az jó ötlet, hogy beszéld meg Vele, hogy néha-néha, nem zaklató rendszerességgel, szeretnél találkozni Vele:)
nem fog nemet mondani...lehet, hogy még örülne is neki, nem érezné magát magányosnak:)
ne szomorkodj, nem szabad...tudod, így megy ez, hogy változnak sokszor a dolgok, az emberek, de attól még a gondolataidban is ott lesz:) amúgy még az is lehet, hogy középsuliban is találsz majd olyat, akivel szintén tudsz beszélgetni a problémáidról:) nálunk pl. volt egy fiú, vagy inkább már férfi, akihez mindig lehetett fordulni a diákoknak, bármi problémával, most nem tudom, mi volt a pontos megnevezése, de hozzá is lehett bármikor kérdezni menni...szóval lehet hogy abban a suliban is lesz:)
fel a fejjel:)
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!