Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért romáznak állandóan egy...

Miért romáznak állandóan egy társaságban? Nagyon idegesítő. Mit lehetne elleni tenni?

Figyelt kérdés
Igazából nekem egyik mamám roma meg van a családban, de anyám nem az meg anyám családjában se romák. Csak apám részéről vannak. Igazából zavar nagyon ha egy társaságban így cigány meg ugy cigány duma megy, de érdekes a szlengeket használják amit a romák is. Igazából tudom vannak rosszak is köztük, de azért nem mindenki az. Szóval a fehér emberek se tökéletesek meg a romák se. Igazából bárhol vagyok előkerül ez a cigányozás. Valamiért nagyon kiakaszt. Rosszul érint. Mit tegyek? Nem engem cigányoznak( amugy az nem zavarna mert van bennem egy kis roma vér, de úgy mindig valami csunya szöveget nyomnak a romákról. Ugy mintha más népcsoport nem csinála rosszat. Meg a zsidózás még ami kiakaszt. Mindenkit elfogadok, nem élek előítéletekkel és fáj nagyon hogy sok ember állandóan a származáson pattog. Miért jó azon pattogni?

tegnap 17:57
 1/5 A kérdező kommentje:
meg igazából minden származású embert szidnak valamiért a magyarok sajnos.):
tegnap 18:00
 2/5 kutyafule4 ***** válasza:
57%
Sajnos úgy néz ki, hogy proli társaságot fogsz ki mindig. Vagy a környezetedben gyakran előjön a cigány probléma és azért beszélnek róla. De ha zsidóznak is akkor csak egy proli buta jobbos társaság, sokat nem vesztesz velük.
tegnap 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Nem a származáson pattognak, hanem a valóságon. Nagy különbség.
tegnap 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Hallgass meg egy cigány csoportot, hogy azok mennyit parasztozzák a magyarokat. Meg fogsz lepődni. Na meg nyugodtan el lehet menni cigánytelepekre haverkodni, egyből meglátod mi a baj velük.

Nyugodtan fogadj el mindenkit, ahogy van, de akkor élj is vele/mellette.

tegnap 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Vicces, mert az osztrák ismerőseim meglepődtek hogy Magyarországon nem csak romák laknak!😀

Meg kérdezték hogy ha roma vagyok, akkor miért ennyire világos a bőröm?!

erre én: -Mert magyar vagyok és nem magyar roma!

A Burgenlandi paraszt osztrákok "puszta csus"-nak mondták a magyart mert nem tudták hogy mi is magyarok vagyunk! Durva!

tegnap 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!