Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyszerűen félek a cigányoktól...

Egyszerűen félek a cigányoktól, normális?20F

Figyelt kérdés

Budapesten éltem le az életem. A sors azt hozta, hogy XX. kerbe azaz Pesterzsébetre kellett költöznöm, itt viszont jóval több a roma mint Békásmegyeren. Nagyon rossz, régen is féltem tőlük, ha mellém ült egy a 9-es buszon, inkább busz elejébe mentem. Itt sajnos sok a roma munkás, hiszen házakat újítanak fel, így munkásszálláson vannak a Soroksári úton, de borzalmasak. Nem lehet érteni a beszédüket, büdösek, és félelmet okoznak nekem.

Nyilván nem az összes romától félek, vannak beilleszkedett romák is, akik úgy élnek mint egy magyar, csendben a lakásban, tudnak írni, beszélni, azokkal nincs bajom, de Budapesten sok a roma, bár a 8. Kerületi romákkal nincs bajom, Kőbánya(-alsó közelében) lévőkkel, pesterzsébeti, csepeli romáktól borzadok.

Áprilisban fogok visszaköltözni Békásra, addig ezt, hogy vészeljem át? Szomszédok közt is van roma, c. zene szokott menni, az is inkább reggel, de este csend van.

ma 16:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja nem csak az alja, hanem mindegyik megérzi a megkülönböztetést, csak az alja fog azután beléd is kötni így értem.
ma 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Igába kéne őket hajtani, nincs más megoldás.
ma 20:48
 13/15 Szolovjov ***** válasza:
Be kell őket tiltani, mivel félelmet, megbotránkozást váltanak ki az őslakos fehér emberből.
ma 21:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt mondja be kell őket tiltani XD Azt hogy tiltod be? Nem lehettek és pont? Inkább vissza kéne vinni őket oda, ahonnan jöttek, vagyis Indiába.
ma 22:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Indiába is utálják őket, úgyhogy nem fogadnák vissza őket (sajnos).
ma 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!