Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már olyan súlyos balesete...

Volt már olyan súlyos balesetetek, aminél közel voltatok a halálhoz? Hogyan dolgoztátok fel?

Figyelt kérdés

ma 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Gyerekként volt hogy majdnem meghaltam, de olyan kategória, hogy ha 2 centivel arrébb van a fejem akor belehalok, így viszont nem történt semmi. Jót nevetek rajta ha seszembe jut mennyire szerencsés is vagyok, de amúgy ennyi.
ma 12:03
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

Nem baleset, hanem anafilaxiás sokk.

Nehezen, mert hosszú napoknak érzett órák voltak, nem csak egy gyors villanás. Bedagadtam, nem láttam, nem kaptam levegőt, le kellett vágni a gyűrűmet az ujjamról, mert elvágta volna a keringésemet és elvesztettem volna az ujjamat is.

Meg itt van bennem a tudat, hogy másokr is megeshet, ha nem figyelek oda.

ma 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Gyerekként egyszer földhöz vágott az áram, felnőttként egy súlyos autóbaleset, de egyiknél sem volt halálfélelmem. Nem is emlékszem rájuk akkora tragédiaként.
ma 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

Nem baleset, de gyerekként pár másodpercen múlt, hogy belefulladjak a Tiszába. Lassan mélyülő partszakaszon hirtelen bele léptem egy jó 2 méter mély árokba a víz alatt. Szinte utolsó pillanatban húztak fel a felszínre.

Aztán megtanultam rendesen úszni.

ma 12:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy ti így fogjátok fel és hogy ilyen szerencsésen túléltétek! Engem vonat gázolt el, ha nem kapok időben segítséget, akár el is vérezhettem volna. Megrázott, még nem hevertem ki, pedig 3 hónapja volt.
ma 13:17
 6/9 Metionin ***** válasza:
68%
Volt, elütöttek több mint 10 éve. Igazából nem volt időm ilyesmiken szorongani, mert el voltam foglalva a rehabbal meg a gyógytornával, hogy újra tudjak járni.
ma 13:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Hogy történt kérdező elmeseled?
ma 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:
47%

Lenyomott egy nálam erősebb gyerek a víz alá "játékból".

Elfogyott a levegőm, az utolsó slukkal víz ment volna a tüdőmbe és megfulladtam volna, de valami szerencse folytán pont akkor engedett fel.

Nagyon para volt! Mai napig megvan az emlék! Csak pár éves voltam! Korai halál lett volna és nagyon csúnya!

ma 13:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen egy öngyilkossági kísérlet volt, de nem előre eltervezett. Be voltam gyógyszerezve és egy állomás közelében voltam. Depressziós hangulatom volt és úgy voltam vele, ha elüt a vonat és meghalok, az sem érdekel. Utána filmszakadás és egy kórházban ébredtem.
ma 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!