Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem akarják megérteni,...

Miért nem akarják megérteni, hogy így nem akarok osztálytalálkozóra menni mert csak szégyenleném ott magam?

Figyelt kérdés
20 éves találkozónk lenne, de az életem egy szégyen, egy kudarc, semmi nem jött össze nekem az életben, sem magánéletben, sem karrierben. Meghivtak és visszamondtam erre most megsértődtek rám és értetlenkednek miért nem akarok elmenni.
tegnap 20:21
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
52%

29-es: és ha nem, akkor vállalod a felelősséget, hogy még kevesebb önbecsülése legyen a kérdezőnek?

Ő nem akar elmenni.

Akkor minek menne el ?!

Panaszkodni vagy panaszkodásokat hallgatni?

Kvára megéri, ja nem!

tegnap 23:15
 32/33 anonim ***** válasza:
Nem, 31-es, társaságban lenni, programot csinálni, régi kapcsolatokat felvenni, nevetni. Merthogy ember, nem valami barlangi denevér.
tegnap 23:43
 33/33 anonim ***** válasza:

Aki ezen megsértődik, az buta.

Szerintem már az is egyfajta reakció, ha valaki nem akar elmenni.

Én sem mennék el, nekünk igaz nemrég a 10.lett volna, érettségi találkozó.

Nézd, az egyik legjobb tanuló voltam, de egy betegség tönkre tette az életemet, amire nem hiszem, hogy más kíváncsi, és nem szeretnék rossz hangulatot okozni azzal, hogy másoknak elmesélem.

Meg rohadtul nem tartozik senkire, nem érzem úgy, hogy magyarázkodnom kellene másoknak.

Ezt arra írtam, mert valaki azt írta, hogy hát biztosan megértik.

Az ember nem szívesen osztja meg másokkal a kudarcait, van önérzet is a világon.

Pláne a rosszakaróknak/kárörvendőknek nem szeretne örömet okozni.

ma 00:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!