Miért nem akarják megérteni, hogy így nem akarok
osztálytalálkozóra menni mert csak szégyenleném ott
magam?
Figyelt kérdés
20 éves találkozónk lenne, de az életem egy szégyen, egy kudarc, semmi nem jött össze nekem az életben, sem magánéletben, sem karrierben. Meghivtak és visszamondtam erre most megsértődtek rám és értetlenkednek miért nem akarok elmenni.
10# Sem a magánéletedről, sem a munkahelyedről nem faggatnálak. :)) Annyit mondasz el, amennyit akarsz. Nem is kell mindig beszélgetni. Lehet valami sport, közös hobbi is.
tegnap 21:33
12/33 anonim válasza:
#9 Rajtam nem múllott semmi .
tegnap 21:35
13/33 anonim válasza:
Mindenki tudja, hogy az ilyen osztálytalik miről szólnak: annak éri meg elmenni, aki tud miről mesélni, akit lehet miért irigyelni, akinek van mivel hencegnie, vagy legalább olyan jól néz ki, hogy nyálukat csorgassák rá a lestrapáltak.
Senki nem olyan hlye, hogy házhoz menjen a pofonért.
Ha nincs mivel kérkedned, ha nincs mire büszkének lenned akkor NE MENJ ODA!!
Ellenkező esetben kva xarul fogod magad érezni, ez bizony borítékolható
Én szóltam!
tegnap 21:38
14/33 anonim válasza:
Azért nem akarják megértetni, mert jó lenne nekik valaki, aki xarabb helyzetben van, mint ők és ők ezért ettől sokkal jobban éreznék magukat és megnyugodna a kis lelkük.
tegnap 21:38
15/33 anonim válasza:
Miért kellene másnak bizonygatni a sikerességedet? Semmi értelme. Az már rég baj, ha egy barátság a felvágásról, rivalizálásról szól. Én amúgy ezért inkább szűk körben mennék, akivel jóban voltam.
tegnap 21:41
16/33 anonim válasza:
Én például tökre szeretek lelkizni. Nagyon lelkis vagyok, jó ilyen témákról beszélni. És nem panaszkodás, hanem inkább úgy az élet dolgairól szeretek filozofálni. És ez se nem munkatéma, se nem magánélet. 🙂
tegnap 21:43
17/33 anonim válasza:
Mert minél több a résztvevő, annál jobban eloszlanak a költségek.
Tehát érdemes lúzereket is meghívni, hogy amíg ők ülnek a kis mentes vizük mellett, addig a menők vedelhessék a drága piákat ugyanazért a beugróért..
Egy percig ne hidd, hogy érted aggódnak, különben megértenék, és tiszteletben tartanák, hogy te nem akarsz menni...!
tegnap 21:44
18/33 anonim válasza:
16# De lehet pl hobbikról is beszélni, filmekről stb... Munkaidőn kívül minek munkáról beszélni?
tegnap 21:44
19/33 anonim válasza:
egyébként a néniket megnézzném hogy öregednek . [vi c]
tegnap 21:45
20/33 anonim válasza:
Nagyobb társaságban van inkább az, hogy produkálnod kell magad, felfuttatni a sikersztoridat, szűk baráti körben önmagad lehetsz, felszabadultabb lehetsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!