Miért nem akarják megérteni, hogy így nem akarok osztálytalálkozóra menni mert csak szégyenleném ott magam?
Figyelt kérdés
20 éves találkozónk lenne, de az életem egy szégyen, egy kudarc, semmi nem jött össze nekem az életben, sem magánéletben, sem karrierben. Meghivtak és visszamondtam erre most megsértődtek rám és értetlenkednek miért nem akarok elmenni.tegnap 20:21
21/33 anonim válasza:
Kérdező valószínűleg 38 vagy ha érettségi találkozóra mész vagy 34 ha általánosra.
Szóval 38 évesen még azért egyáltalán nem kell magad eltemetned a pàrodat is megtalálhatod még.
Mit dolgozol,hogy szègyelned kell?
Ami munka azt nem kell szégyelni a betegséget meg pláne nem!
22/33 anonim válasza:
Ez a kinek van jobb munkahelye, ki keres többet, ki szült többet nagyon kicsinyes, gyerekes viselkedés.. Óvoda..
23/33 anonim válasza:
21es vagyok folytatom, azonkívül valószínűleg neked nem tettek semmit se a feneked alá meg hàtszeled se volt meg helyezkedni se helyezkedtèl .
Úgyhogy ne idegesitsd magadat ezen!
Tudom könnyű mondani de akkor is .
24/33 anonim válasza:
Szűk körben lenne jó, de úgy meg senki nem kíváncsi rám szerintem. Mondjuk osztályszinten se nagyon. 😅😅😂
25/33 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek nem az osztálytalálkozó a lényege, hanem az, hogy neked vészesen nincs semmi önbecsülésed! Így valóban nem is fogsz előbbre jutni, mert saját magadat ástad el. Ha bármit dolgozol, azon nincs mit szégyellni. Ha vécésnéni vagy, azt se, mert minden munka hasznos. Egy darabig még a munkanélküliséget se. A betegséget meg aztán nagyon nem! Hát te csináltad magadnak? Neked semmi örömöd nincs az életben? Csak végigmászol rajta, mint egy alacsony, keskeny átjárón, aminek a faláról a teáltalad odahelyezett éles fémlemezek lógnak, hogy folyamatosan jól megsebezd magadat?
26/33 anonim válasza:
ahogy mondani szoktam 😅 : 0 önismeret 0 önbecsülés
27/33 anonim válasza:
Az biztos, hogy az önbecsülésed növelésében nem az osztálytalálkozóra való elmenetel fog segíteni, sőt!
28/33 anonim válasza:
25# Megsebezni? Magamat? Adott már nekem a sors, az élet pofont, Mónika... Úgy, hogy csoda, hogy szívrepedést nem kaptam..
29/33 anonim válasza:
Ne legyél te abban olyan biztos, 27-es! Az osztályból lesz egy rakás (minden 2.) elvált, lesz pár szingli, lesz pár anyósékkal élő, lesz munkanélküli meg eltartott, lesznek problémás gyerekek, kizsigerelő hitelek, műtétek: ezek lesznek. Nem Dubajban nyaraló vezérigazgatók.
30/33 anonim válasza:
28# Milyen savanyúak itt egyesek, nem értékelik a humort.. 😑😐😐
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!