A nők egy része miért háborodik fel sértődik meg ha szóba kerül a hagyományos női szerep?

Azért mert többségük sem a gyerekneveléshez nem ért már, sem a főzéshez. Manapság a nők kb. 35 éves korukig étteremekbe járnak, utazgatnak, stb. aztán kellene nekik család. Csakhogy rádöbbennek, hogy klasszikus nőként már nem tudnak funkcionálni.
Pl. én férfi létemre jobban tudok főzni, mint egy hétköznapi nő.

Azért, mert már a kérdés felütése is idejétmúlt és durván erősíti a nemek közötti egyenlőtlenséget
Perzse, van olyan, akinek jó, hogy másodrendű állampolgár, de szerencsére a többség már ezen túl tudott emelkedni

Fözök rendesen.
Volt rá példa, hogy mire a barátnőm feljött hozzám, én már megfőztem.
Nekem semmi bajom nincs azzal, ha főznöm kell a másikra, és nem találom megalázónak a házimunkát sem. (Egyébként számos férfi így lehet ezzel, sok kiváló férfi szakács van.)
#31 voltam

Amennyiben a férfi megkeres minimum 5-600 ezret - minimum!, de ha gyereket akat, akkor még többet, mert már 3-4 embert kell eltartania, akkor persze.
Ja az mondjuk nem felel meg a kaniknak. :D

“Ugye elsősorban a nők feladata a főzés, gyereknevelés és hasonló dolgok.”
En ferfi vagyok, igy aztan batran allithatom - nem kell attol tartanom, hogy vedekezesnek veszi barki -, hogy te egy igencsak egyszeru lelek vagy.
Egyenlo teherviseles a lenyeg. Mindketten dolgozunk, logikus, hogy az otthon feladatokbol is ugyanannyira vegyuk ki a reszunket. (Es ez fuggetlen attol, hogy ki mennyit keres, nalunk is van vagy hetszeres beveteli kulonbseg, de ettol meg nem haztartasi robotnak tartom a felesegemet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!