Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Képesek lennétek embert ölni?

Képesek lennétek embert ölni?

Figyelt kérdés
jan. 30. 20:10
1 2 3 4 5 6
 51/57 Metionin ***** válasza:
74%
Talán önvédelemből ha másképp nem tudnék elmenekülni. Vagy ha egyéb okból muszáj lenne pl. háborúban de abban biztos vagyok, hogy nem éreznék örömet miatta, sőt. Vannak elképzelt és valaha megtörtént extrém szituációk, ahol a túlélés a tét, ezeket igazából addig nem tudja az ember míg valóság nem lesz. Lehet mondani, hogy hú én a légynek se tudnék ártani vagy épp hogy persze, simán megölnék bárkit, könnyen lehet hogy egy valós helyzetben az ellenkezője történne meg. Sokan ha fizikailag meg is tennék, lelkileg sosem hevernék ki, lásd a háborúkba besorozott embereket.
jan. 31. 10:41
 52/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Jöhetnek még!
jan. 31. 17:38
 53/57 anonim ***** válasza:
37%

Én,olyan nőt keresek aki HOSSZÚTÁVON bántana, sértegetne, megalázna

Megölni nem kell, mielőtt kapnam a troll VÁLASZT

Aki érez magaban kellő keménységet, kíváncsiságot az üzletben itt vagy keressen meg privát üzenetben/köszönöm

jan. 31. 17:52
 54/57 anonim ***** válasza:
22%
Ha a gyerekemet megtámadnák és nincs más megoldás, elképzelhető. De amúgy soha sem jutott eszembe. Nem vagyunk prolik.
febr. 12. 06:42
 55/57 anonim ***** válasza:
Bármikor ha az életemre törnek vagy a családomra, amúgy nem.
tegnapelőtt 17:16
 56/57 anonim ***** válasza:
30%

Csak egyet

Magamat

tegnapelőtt 20:28
 57/57 anonim ***** válasza:
Önvédelemből igen.. Meg ha lennék egy lakatlan szigeten mondjuk, és csak egy csirke lenne, mint táplálék, akkor lehet megpróbálnám megfojtani, de szerintem előbb karmolna össze engem/ csipkedne össze véresre.
tegnapelőtt 20:31
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!