Most komolyan, miért nézik le a férfiak a szőke hajú nőket?
Figyelt kérdés
Pont hogy a szőkék az okosabbak és a tanultabbak (nem úgy mint a barnák)jan. 22. 19:24
11/22 anonim válasza:
"Pont hogy a szőkék az okosabbak és a tanultabbak (nem úgy mint a barnák)"
Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de ehhez a kijelentéshez pont olyan ostobának kell lenni, mint ahhoz, hogy a szőkéket tartsa valaki butábbnak.
12/22 anonim válasza:
A hajszínnek nincs köze az értelemhez. Aki hülyézi őket, gondolkozzon el, hogy a skandináv országok tele vannak szőkékkel, náluk is vannak okosak, a kérdező meg azon, hogy Ázsiában nem igazán találsz természetes szőkét, még is a legokosabb nemzetek vannak ott igen fejlett technológiával.
Aki az értelmet a hajszínhez párosítja, az nem értelmes, kedves kérdező, illetve kedves 3-as.
13/22 anonim válasza:
Te vagy az, akinek a "lánya" barna hajú és emiatt "nem tud pasizni" incel troll kérdező?
14/22 anonim válasza:
Nem nézik le a szőkéket. A butákat nézik le, legyen az szivárvány, zöld, barna, kék, akármilyen hajú
16/22 anonim válasza:
Sosem néztem le őket. (Egyébként meg nem szempont nálam a hajszín.)
17/22 anonim válasza:
Barna a hajam és szőkére van festve. Most akkor okos vagyok vagy sem?🤔
18/22 anonim válasza:
Az én hajam is barna és szőkére van festve. Pont ez a kérdés fogalmazódott meg bennem is. 😄
19/22 anonim válasza:
Aki okosnak hiszi magat az tuti buta az eletben. Az okos ember szereny ..
20/22 anonim válasza:
Nem nézik le, de az ész és az iskolázottság baromira nem hajszín kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!