Érdemes lenne belekezdenem ebbe így? (Jövőbeli karrier)
Sziasztok!
Rendszeresen járok edzeni, versenyezni is szeretnék majd, illetve jópár kg fogyás is van mögöttem.
Röviden: nagyon komolyan veszem ezt az egészet.
Olyannyira, hogy később ezzel szeretnék foglalkozni, azonban ez a sport olyan, hogy nem egyszerű beindítani azt, hogy emberek keressenek meg téged fogyással vagy izomépítéssel kapcsolatban.
Arra gondoltam, hogy ingyen felajánlanám a segítségem azoknak az embereknek, akik fogyni vagy izmosodni szeretnének. Ezért cserébe pedig csak annyit kérek, hogy kövessék, amit mondok, illetve felhasználhassam név és arc nélkül az előtte/utána képeket a későbbi karrieremhez.
Úgy gondoltam meghirdetem ezt különböző oldalakon. Mennyire jó ötlet ez?
Annyira, mint a fb-os összes többi "csodaszer" reklám.
Én is ismerek olyat, aki fogyás után cseppet bele, de először ingyen reklámozta a annak a cégnek a vitaminjait, amit szedett. Aztán egyre több terméket. Jöttek az ingyen edzések, ma már eléggé ismert "fogyás segítő".
Sok sok év van mögötte, és napi szinten tolja magát, nem csak itt-ott reklámot nyom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!