35 évesen gáz belekezdeni valami teljesen újat tanulni? Gáznak kellene éreznem magam mert amatőr vagyok?
Nem, nem ciki. Az, hogy olyasmit csinálsz, amit szeretsz is csinálni, az annak a jele, hogy elkezdtél törődni magadról. A pszichológusok is ezt tanácsolják.
Van, aki nyugdíjas korában kezd valami újat tanulni, mert van ideje. Láttam már valaha idős néniket, bácsikat is vlogolni. :) Ez normális. Pláne, úgy, ha nem gyártasz destruktív tartalmakat, azaz nem káros tartalmakat csinálsz, úgy meg pláne nem gáz.
De egy jó tanács: én már évek óta nézek Youtube videósokat, (igaz, nem Tiktok) Én azt látom, (még nézőként is) hogy sok a rosszindulatú, nem csak kommentelők között. Készülj fel lelkileg, hogy ne viseljenek meg a szemét kommentelők, mert valahogy ez ezzel is jár ez az egész. Előbb utóbb úgyis lesz, akinek tetszik amit csinálsz, az sem marad el!
Kereskedelmi és egészségügyi végzettségem is van, tavaly pedig (30 évesen) jelentkeztem jogi egyetemre :D
Szóval széles spektrumon mozog az érdeklődési köröm.
Ha valami érdekel, sosem késő elkezdeni tanulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!