Hol lehetséges egyszerűen kivitelezhető magánnyomozásra nem profi, de korrekt és megbízhatóan megjelenő embert találni Budapesten?
Ha nem itt, akkor milyen fórumon lehet ezt a kérdést feltenni?
A feladat semmi veszéllyel, kockáztattal nem jár, tíz perc alatt elmagyarázható, teljesen behatárolt.
Ha ennyire könnyű, csináld meg te.
Egyébként vannak magánnyomzók Magyarországon is. Google a barátod
Az a kérdésem amit fent leírtam. (Hol lehet találni.) Azt sem állítottam hogy nem vállalta volna el profi
Légy szíves, te engedd el ezt a topikot, hadd válaszoljon olyan is, aki nem csak a kötözködési lehetőséget keresi hanem esetleg privátban rámír.
Nem kötözködés volt. Megadtam a választ, de neked az nem jó, ezért próbálom megtudni az okot, miért nem jó. De csak mellébeszélsz, tehát van valami más is a háttérben, amit nem akarsz elmondani, de számítana a kérdés szempontjából.
Csal a férjed vagy ilyesmiről van szó, igaz?
Privátban szívesen válaszolok ha valakit érdekel.
A feladat veszélytelen és egyszerű, én az érintettségem miatt nem tudnám vállalni, a személyes jelenlétem lenullázná az esélyt a sikerre.
Profi pedig azért nem kell mert rohadt drága ahhoz képest hogy mi a feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!