Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék valamit...

Nagyon szeretnék valamit profi szinten űzni,de lekéstem róla, éreztetek már így?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy technikai sportot űzni ami nyilván pénz meg adottság kérdése, nem tudom milyen adottságaim vannak mert nem csináltam sosem, nyilván csóró is vagyok...

Voltatok már ti is így?

2021. júl. 10. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is szerettem volna az NBA-be bekerülni a mai napig :D de kosarazni is kéne néha,csak leszarom...ha csinálnám akkor sem valószínű hogy bekerülnék,de azért több esélyem lenne mondjuk 1%:D

De színész is sokáig akartam lenni,aztán rájöttem hogy k..va szar lennék belőle.

Mi lettem? Géplakatos....hát ennyit az álmokról.

2021. júl. 10. 21:56
 2/11 A kérdező kommentje:

Oké, de te nem is tettél semmit, én meg nem tudok semmit tenni:D

Melyik megyében vagy géplakatos amúgy? xd

2021. júl. 10. 21:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen, a zongorázásról. Aztán 43 évesen beiratkoztam zeneiskolába. 3 hónapja van zongorám, már két kézzel játszok.
2021. júl. 11. 02:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Igen, aztán kiderült, hogy nem késtem le róla, csak le vagyok maradva.

Technikai sportoknál talán a legkisebb probléma az életkor egy bizonyos szintig.

Viszont pénz nélkül esélytelen

2021. júl. 11. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:

A lovaglás a hobbim/sportom és évekig űztem. Szerettem volna komolyabb szintre eljutni, és bár nem korban késtem még le a dolgot, az a baj, hogy más gátol. Még pedig a pénz és idő.. Több dologból kifolyólag sem tudom megtenni, hogy heti ~3 edzést iktassak be, de leginkább pénz tájékon vannak gondok: nagyon felment az ára és bár tudnám állni, nem szeretném, ha minden félretett pénzem erre menne el. Az edzések milyenségével sem mindig voltam megelégedve és bár tisztelem és kedvelem az edzőm, ennyi pénzért szerintem nem ezt kellett volna felmutatni.

A másik pedig, hogy egyik alkalommal olyan megjegyzést kaptam, hogy komolyan megkérdőjeleztem, hogy ez most nekem való-e..

Szóval, nem tudom mit hoz majd a jövő, de nem mostanában lesz az sajnos, hogy jobban rá tudjak koncentrálni a lovaglásra úgy, hogy komolyabb szintre kerüljek. Az egyetem miatt nem 1-2 évre kell gondolni, márpedig most inkább ez a prioritás.

Viszont már most úgy érzem, hogy erről végképp lekéstem.. de még bármi lehet:)

2021. júl. 11. 12:05
 6/11 A kérdező kommentje:

Mi volt a megjegyzés?

De megint fura a dolog, mert megkérdőjelezed, és nem is akarod, ha bár tudnád:D

2021. júl. 11. 12:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem szeretném szó szerint idézni, de az volt a lényege, hogy "bármilyen feladatot kapok, nem bírok vele". Utána meg a hátam mögött hallottam ezt-azt és bénának könyveltek el...
2021. júl. 11. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Thai boxolok, és tőlünk elég sokan bőven 20 év felett is kerültek ki versenyzők (akik 1-1,5 éve kezdték a sportot). Kempo, ökölvívás is ilyen sport. Nem vagy elkésve. A UFC-be már talán nem kerülsz be, de versenyző lehetsz, ha csak nem 50 éves vagy.
2021. júl. 12. 00:41
 9/11 A kérdező kommentje:
De az UFC nem technikai sport xD
2021. júl. 12. 00:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, csak a kérdést néztem, leíràst nem. 😂
2021. júl. 12. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!