25 évesen mibe érdemes belekezdeni?
Figyelt kérdés
Szeretnék nagyot alkotni csak azt nem tudom hogy még mihez nem késő ennyi idősen. Sport, Tudomány, Művészet stb. Adjatok tippeket légyszi2023. nov. 18. 19:24
1/10 Lazy Lover válasza:
nem tudom mihez értesz így nehéz válaszolni
2/10 anonim válasza:
Nyilván olyan dologba, amihez van tehetséged, eszed, ügyességed, fizikai képességed... Ezt neked kell tudni.
3/10 anonim válasza:
Semmibe. Még minimum 50 évet fogsz élni.
5/10 anonim válasza:
Sztem a klasszik teljesítménysportokat már buktad, pl BL győztes focista, vagy aranyérmes olimpiai úszó egészen biztosan nem lesz belőled, de dartsban vagy golfban még odaérhetsz, ha tehetséges és kitartó vagy.
A tudomány elég tág fogalom, a művészet méginkább.
7/10 anonim válasza:
Kezdj el bármit, ami tetszene. Fiatal vagy még 25 évesen. Ahhoz talán már késő van, hogy ha sosem sportoltál, akkor olimpikon valószínűleg nem leszel, ha nem tanultál zenélni, táncolni, akkor most felcsapni ballerinának, vagy hegedűművésznek talán késő van. Hobbiból még simán úzheted ezeket, de profi szinten már nem. Viszont tanulni sosem késő, én a tudományt ajánlanám, ha az a vélod, hogy valami olyat alkoss, ami bekerül a történelemkönyvekbe.
9/10 anonim válasza:
Mikor thai boxra jártam járt velünk egy csaj is, 28 éves volt, egy félév múlva már versenyekre járt, azóta is jár. Profi sportoló.
Volt egy haverom, ő 30 éves volt, előtte pár évvel kezdett el festeni. Senki nem hitt benne, mikor elköltözött, és azt mondta, hogy sikeres lesz. Manapság gyakran van kiállítása Győrben.
Szóval bármibe, akár sportba is.
10/10 anonim válasza:
Ha a génjeid jók és az anyagi háttered is megvan lehet testépítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!