Van itt olyan, akinek lenne kedve egy képregény/manga projektbe belekezdeni?
Hali!
Mér rég gondolkozok egyen, de sajnos a karakterek rajzolásában nem vagyok valami jó. A háttereket talán még elfogadhatóan meg tudom csinálni, valamint már egy pár oldal konkrét vázlatom is van, de maga a történet is kész.
Egy olyan embert keresek, aki szeretne tényleg csak hobbi szinten besegíteni.
A mangák sose izgattak, de a képregények annál inkább. Anno én is gondolkoztam már, hogy belevágok saját projektekbe.
De mégis hogyan gondolod a közös munkát? Hétvégente összeülnénk átbeszélni a sztorit, a karaktereket, és a rajzokat, majd hétköznap külön dolgozgatnánk rajta?
Szia!
Én nagyjából elviselhetően tudok embereket rajzolni és képregényeket is akartam csinálni régebben, csak nekem épp történet nem volt :D
Szívesen besegítek, ha szeretnéd.
Teljesen szabadon gondoltam az egészet, én is csak akkor ülök le és gondolkodok rajta, mikor kedvem van. Régebben dolgoztam együtt valakivel, de hamar abbamaradt, lelépett. Megosztott drive mappába dobtuk a közöseket. Azt tettünk hozzá, amink éppen volt.
Azért mondtam a mangát, mert talán valami olyan stílusú ábrázolást gondoltam ki neki, tehát nem realisztikus, de nem is annyira mangás(az aránytalan fej), hanem talán egy comic-hoz hasonló, színes dolgot(manhwa, mondjuk - Ha valaki ismeri, nekem tetszik valamilyen szinten a Noblesse vagy a Tower of God rajzolása).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!