Január 20-án, tegnap volt blue monday, történt veled valami szomorú?
Figyelt kérdés
#blue monday
tegnap 10:38
11/17 anonim válasza:
Nekem a Blue Monday-ről csak az egyik kedvenc számom jut eszembe:
14/17 anonim válasza:
Ma volt szomorú: Megbüntették a céges autómat(nem tudom hogy, mert ugyanoda álltam, mint eddig), és lecseszett a főnököm.
15/17 anonim válasza:
Odaégettem a vacsorát és elvágtam a kezem, az számít?
Egyébként pont tegnap jutott eszembe, mikor sétáltam haza a teremből, hogy minden évben kB. ilyenkorra kikopik az újévi fogadalmasok nagy része (hajrá azoknak, akik nem!). És hogy utálom ezt a hideget, és még mennyi ideig kell várni, amíg ismét tovább lesz világos, nem kell fázni és meg lehet élni a napokat, nem csak túlélni.
Plusz nálam minden idősebb rokon ilyen tájt hunyt el, nem emlékszem a konkrét dátumokat, csak hogy fagyos volt a föld és megfagytam a temetésükön.
Meg egy csomó ember szerintem karácsonyra kiköltekezett, aztán itt van a január, február, sötét van és hideg, és nincs ünnep se, amit várni lehetne.
16/17 anonim válasza:
Lekopogom gyorsan: szerencsére nem. Amit kellett, elrendeztem/elrendeztük gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!