Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Január 20-án, tegnap volt...

Január 20-án, tegnap volt blue monday, történt veled valami szomorú?

Figyelt kérdés

#blue monday
tegnap 10:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%

Nekem a Blue Monday-ről csak az egyik kedvenc számom jut eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=9GMjH1nR0ds

tegnap 12:09
 12/17 Metionin ***** válasza:
53%
Sima átlagos hétfő volt.
tegnap 12:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Jó blue mondayem volt. Pozitív.
tegnap 13:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Ma volt szomorú: Megbüntették a céges autómat(nem tudom hogy, mert ugyanoda álltam, mint eddig), és lecseszett a főnököm.
tegnap 15:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Odaégettem a vacsorát és elvágtam a kezem, az számít?

Egyébként pont tegnap jutott eszembe, mikor sétáltam haza a teremből, hogy minden évben kB. ilyenkorra kikopik az újévi fogadalmasok nagy része (hajrá azoknak, akik nem!). És hogy utálom ezt a hideget, és még mennyi ideig kell várni, amíg ismét tovább lesz világos, nem kell fázni és meg lehet élni a napokat, nem csak túlélni.

Plusz nálam minden idősebb rokon ilyen tájt hunyt el, nem emlékszem a konkrét dátumokat, csak hogy fagyos volt a föld és megfagytam a temetésükön.

Meg egy csomó ember szerintem karácsonyra kiköltekezett, aztán itt van a január, február, sötét van és hideg, és nincs ünnep se, amit várni lehetne.

tegnap 16:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Lekopogom gyorsan: szerencsére nem. Amit kellett, elrendeztem/elrendeztük gond nélkül.
tegnap 18:29
 17/17 anonim ***** válasza:
74%
Jó dolgok történtek...
tegnap 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!