Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi történt azzal, aki már...

Mi történt azzal, aki már gyerekkorától lassú, bágyatag, szomorú, depressziós és komor?

Figyelt kérdés

Karakterjellemzést írok egy rajzomhoz, és próbálom kitalálni, mi történhetett vele, ami miatt ilyen lett, segítsetek!

A lány egyetemista. Szürke, unalmas, unatkozó természetű, szemhélya bátyadt, ruhája fakó, általában mogorva, lassú fáradt. Hajával nem törődik sokat, barna haját vállára omolva hordja.

(Egyébként kos jegyű, ikrek aszcendenssel.) Nem beszél sokat, inkább magában tartja a sóhajait, panaszkodását.

Rendmániás, vagy legalábbis elemében van a takarítás, de nem hord le masokat a rendetlenségük miatt. Mogorván, de csendesen takarít. Lehangoltsága és morcossága miatt kissé szánnivaló, de pont emiatt szerethető is.

Köszönöm a válaszokat!

aug. 4. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
A szemhéj pontos j-vel írandó, ez még hasznos lehet, már ha regényt próbálsz írni. Előtte nem ártana elolvasni is párat.
aug. 4. 19:36
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi, nem regényt írok, hanem animációt készítek
aug. 4. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Abban az esetben sem ártana elolvasnod párat, mivel azokból tudsz inspirációt meríteni hozzá.
aug. 4. 20:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazad van, szoktam olvasni, de nem tökéletes a helyesírásom. A kérdéshez nincs ötleted?
aug. 4. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha én kitalálnék rá valamit, akkor onnantól kezdve az nem a te saját szellemi terméked lenne, és hiányozna belőle az alkotói őszinteség. Viszont valójában azt sem értem, hogy mi a kérdés, mivel a kérdésed egyben karakterjellemzés is, szóval fingom sincs róla, hogy miféle egyéb választ vársz rá. Találjunk ki helyette egy másikat, egy olyan rajzhoz, amit nem is láttunk?
aug. 4. 20:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem, amire kíváncsi vagyok, hogy külső fejjel, milyen tragikus hátteret képzelsz el ennek a szerencsétlen lánynak, amitől ilyenné vált. Nekem van egy elképzelésem, de kíváncsi vagyok, hogy másnak mi jut eszébe.
aug. 4. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Áhh, világos, akkor csak én nem értelmeztem megfelelően, bocsi. Egy ilyen karakternek mindenképp valami traumatikus múltat tudnék elképzelni, a paletta pedig határtalan, a gyereknevelésre alkalmatlan szülőktől kezdve az iskolai kiközösítésen keresztül az elszenvedett szexuális erőszakig.
aug. 4. 20:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, én is hasonlókra gondoltam.
aug. 4. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!