Január 20-án, tegnap volt blue monday, történt veled valami szomorú?
Figyelt kérdés
#blue monday
ma 10:38
1/13 anonim válasza:
Mi az a blue Monday?
Amúgy szomorú: Be kellett mennem a fos munkahelyemre.
2/13 anonim válasza:
Beütöttem marhára a fejemet. Belecsaptam a pulcsim végét a szemembe, megbotlottam a lépcsőn, rosszul aludtam. Nem volt egy szerencsés nap. 😅
3/13 anonim válasza:
1-es, gondolj arra, az milyen szomoru, mikor valakinek nincs munkahelye, ahova bemenjen es azon kell stresszelnie, miből fizeti ki a megelhetéset.
4/13 anonim válasza:
Jó napom volt tele energiával,boldog, pörgős munkavégzéssel.
5/13 anonim válasza:
Mentős vagyok, tegnap volt egy esetünk amikor is leégett egy ház és megtaláltuk az idős nénit szénné égve az udvaron.
Szóval valamilyen értelemben blue monday volt.
6/13 A kérdező kommentje:
1:
A legszomorúbb nap az évben, az év harmadik hétfője.
Természetesen csupán egy mesterségesen kreált esemény, ahogy a szerelmesek napja vagy anyáknapja és a többi, de azon a megfigyelésen alapszik, hogy az évvégi ünnepek (nálunk télapó, karácsony, szilveszter) felfokozott izgalmai és örömei után sokkal többen zuhannak depresszióba.
ma 11:17
7/13 anonim válasza:
5 hogy került az udvarra ha a ház égett le??
9/13 anonim válasza:
Nem volt kimondott szomorú dolog tegnap, mégis délután volt egy pár órás idősáv, amikor picit magam alatt voltam, mert nem haladtam túl jól egy feladattal.
10/13 anonim válasza:
Furi módon egy lánybarátom társaságában minden lánynak pocsék napja volt, nálam is volt furcsaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!