Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért utálod az esküvőket?

Miért utálod az esküvőket?

Figyelt kérdés

Én két esküvőn voltam, pedig már 29 vagyok. A következő a miénk lesz. Olvasgattam a témában, mert szeretném, ha jól éreznék magukat a vendégeim, és egy csomó Reddites meg Gyakoris komment arról szól, hogy utálják az esküvőket, púp a hátukra, nem győznek kifogásokat találni, hogy lemondják. Családban is van olyan, aki csak miattam jön el, de a hátam mögött azért mondja, hogy minek ez az egész, mindenki utálja az esküvőket és csak terhet teszek rájuk... Én nagyon boldog lennék, ha néha meghívnának egy esküvőre, de a barátaim vagy két tanúsan házasodtak, vagy nem akarnak soha, a vőlegényem barátai sem akarnak az elkövetkezendő 5 évben, családban nincs házasodó korú, szerintem a következő majd a még meg nem született gyerekeimé lesz :D

Érdekel, hogy ti miért utáljátok. Én azt a kettőt, amin voltam, nagyon élveztem. Nem volt egy hosszú szertartás (tempolmi nem volt egyiken sem), aztán jó kaja, pia, zene, tánc, már aki akart, beszélgetés, megismertem új embereket. A miénk amúgy abban a városban lesz, ahol a násznép 95%-a lakik (mi is), polgári lesz csak, előtte pogizhatnak, aztán rá két órára már kezdődik is a vacsi, nem fognak éhen halni, nem lesz mulatós, nem lesz vőfély (ceremóniamester lesz), nem is lesz túl nagy a létszám, kis családias, ha valakinek nincs pénze, akkor nem ad, nem várjuk el a nászajándékot. Aki akar, táncol, aki akar, beszélget, aki akar, lelép a vacsi után.

Ez is borzasztóan hangzik?

jan. 19. 16:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Néhány példa:

- a legtöbb esküvő nyáron van, de nincs megoldva normálisan a légkondícionálás

- svédasztalos menü...

- megtiltják, hogy saját fotót készíts, de utána nem küldik neked ki a hivalosakat, meg eleve ilyenkor szólni kellene a fotósnak, hogy járjon körbe és készítsen képeket a vendégekről is

- nem költenek jó zenekarra, rossz hangosítás, neadjisten még rosszul is énekel az énekes

- nem költenek jó vőfélyre és mindenki csak úgy lézeng, nincs normális program

- kis helyre összezsúfolják az asztalokat, vagy nem nézik, hogy kit hová ültetnek, mennyire lesz kellemetlen neki. Például nem kellene senkit a bejárati ajtó mellé ültetni a tél közepén. Se WC mellé stb.

Magánjellegű okok:

- esetleg nem akarja végigtapsolni más boldogságát az, akinek nincs jó magánélete

- fizetni kell és a ruhákra, fodrászra is költeni kell, meg valószínűleg szállásra, odaútra is, rámegy az egész hétvége.

- sok a rossz viszonyban lévő rokon

jan. 19. 22:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha sz@r a zene, azt rühellem :D
jan. 20. 08:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Én alapvetően szeretem az esküvőket, de van olyan esküvő, amit én sem szerettem. Amit nem szeretek, azok a nagyon "pajzán", suttyó, szexuális felhangú vőfélyes játékok meg ha a meghívott násznép piás büdös parasztm akik vállalhatatlanul viselkednek, a józan vendégek meg nem védik egymást meg (volt, hogy nekem, 156 centis nőként kellett megvédenem egy 14-5 éves forma lányt egy taperolni akaró beb.ott 60 éves fazontól... az erejük teljében lévő, nem berúgott férfiak meg szemlesütve hümmögtek).

Akiktől meg azt hallom, hogy utálják az esküvőket, azok jobbára 1) antiszoc és / vagy önző emberek, 2) egyszerűen nem telik nekik arra, hogy mindegyik meghívásra elmenjenek, vagy baromira lenullázza őket (utóbbit meg is értem... mert ugye nem illik ajándék nélkül menni, manapság nem fizet szállást az ifjú pár, kell normális ruha, oda kell valahogy menni, fodrász a nőknek stb.)

jan. 28. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!