Fel akartam venni az általános iskolás osztálytársamal a kapcsolatot. Akkor jóban voltunk. Írtam neki Facebookon de nem írt vissza. Miért? Legalább annyit írhatott volna nem vagyok kíváncsi rád
Figyelt kérdés
jan. 19. 15:10
11/13 anonim válasza:
Ha ő szakította meg a kapcsolatot, minek pedálozol?
Ha meg te, akkor miért szartad le évekig és várod most el, hogy ugorjon?
12/13 anonim válasza:
Lehet, valójában nem is voltatok (annyira) jóban, csak te érezted ezt. Vagy lehet, nincs igénye, kedve arra, ahhoz, hogy olyan emberekkel vegye fel a kapcsolatot, akik a múltjában voltak jelen.
Az sem mindegy, hogy eleve ismerősök voltatok-e vagy sem? Ha bejelölted, ő elfogadta-e vagy sem? Mert akár az is lehet, hogy csak az engedélykérések közé kerültél be, amit meg nem néz sűrűn.
13/13 anonim válasza:
- Nem emlékszik rád.
- Nincs miről csevegnetek
- Csak fent van, de kb nem is foglalkozik a profiljával.
- Olvasta egyaltalán az üzeneted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!